user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Orderpicker Zoetwaren

Vacature Eindhoven

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Woon jij in of rondom Eindhoven en wil jij aan het werk als orderpicker bij een succesvolle groothandel van snoep, frisdrank en tabak? Lees dan snel verder.

Wat ga jij doen?
Jij gaat gemiddeld 32 uur per week werken als orderpicker bij Lekkerland op Ekkersrijt in Eindhoven. Je komt te werken op de afdeling Zoetwaren waar het complete assortiment aan snoep, chocolade en frisdrank ligt opgeslagen. Jij werkt aan de hand van voice-pick systeem en een hand scanner. Jij verzamelt de goederen met een verzameltruck en zorgt ervoor dat de goederen op een logische manier gestapeld worden op de rolcontainers. Zo maak jij alle orders verzendklaar voor alle tankstations.

Wat jij krijgt
Tempo-Team zorgt ervoor dat jij aan de slag kan gaan bij een topwerkgever in Nederland, Lekkerland Eindhoven. Naast dat jouw loon keurig op tijd wordt uitbetaald krijg jij:
- een uurloon afhankelijk van je leeftijd
- een startsalaris vanaf 23 jaar en ouder van €11,30
- extra ploegentoeslag van 25% oplopend tot 200%
- een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer
De werktijden zijn flexibel van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Ook wordt er rondom en tijdens de feestdagen gewerkt.

Wie jij bent
Jij bent een slimme orderpicker die procesmatig kan meedenken. Jij hebt een echte no-nonsense mentaliteit en bent flexibel in werktijden en werkdagen. Jij bent fysiek goed in orde en zorgt ervoor dat alle orders op tijd verzonden worden. Bij voorkeur heb je eigen vervoer zoals een fiets of auto. Maar reizen met de bus is ook mogelijk. Krijg een indruk van het werken bij Lekkerland, door de onderstaande link in je tabblad te openen. http://tempote.am/Lekkerland

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature en wil jij graag aan de slag als orderpicker? Reageer dan nu d.m.v. onderstaande sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Orderpicker Zoetwaren
Score: 7.5
Stemmen: 41

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven