+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur afzet Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,36 - € 17,87 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je als vrachtwagenchauffeur in de dagdienst. Je brengt containers weg en haalt ze op bij klanten. Elke dag is anders en je hebt veel contact met mensen. Je start vroeg en bent 's avonds thuis. Je krijgt een goed loon en pensioen vanaf de eerste dag. Ook werk je met leuke collega's. Je gaat werken bij een bedrijf dat belangrijk werk doet met afval en zorgt voor het milieu. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en werk je graag in dagdienst? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Je zal in de functie als vrachtwagenchauffeur afzet bij de Afvalstoffendienst containers wegbrengen en ophalen bij de klanten. Wil je meer weten? Lees dan snel verder, en solliciteer vandaag nog bij deze toffe opdrachtgever in 's-Hertogenbosch!

Wat bieden wij jou
  • Uurloon tussen de €16,36 en €17,87
  • Een contract voor bepaalde tijd met urengarantie
  • Pensioensopbouw vanaf dag 1
  • Fulltime in dagdienst
  • Veel klantcontact, iedere dag is anders!
  • Vele leuke, vriendelijke en gezellige collega's!
Wie ben jij

Jij bent een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en werkt graag in dagdienst. Je bent niet bang om veel uren te maken en kan goed omgaan met de planning. Je bent graag in contact met klanten en hebt een uitstekende beheersing over het voertuig. Je blijft goed in contact met de planners en denkt graag mee. Wat heb jij nog meer in huis?

  • Je bent in het bezit van je rijbewijs CE, code 95 en bestuurderskaart
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
Wat ga je doen

Als vrachtwagenchauffeur afzet ben je iedere dag onderweg om de containers weg te brengen en op te halen bij diverse klanten. Je start iedere ochtend bij de Afvalstoffendienst rond 07:00 uur, uiteraard pak je eerst een lekker bakje koffie en daarna ga je naar je vrachtwagen om deze klaar te maken voor de dag. De eerste rit die je hebt moet je een afzet bak ophalen bij een particuliere klant, vervolgens haal je nog een afzet bak op bij een groot bedrijf. Deze bakken zal je natuurlijk weer moeten lossen op locatie bij de Afvalstoffendienst. Vervolgens moet je aardig wat kilometers rijden en lege bakken gaan plaatsen bij uiteenlopende klanten. Iedere dag ben je tussen 15:00 en 17:00 uur weer klaar met werken, dit betekend dat je iedere avond lekker thuis zal zijn voor het avond eten!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch. Je team bestaat uit gemotiveerde en ervaren chauffeurs en bijrijders. Je werkgebied bestaat uit de regio 's-Hertogenbosch. Afvalstoffendienst is een specialist op het gebied van afval. Als een van de weinige gemeentelijke inzamelaars in Nederland hebben zij een inzamel- en bewaarvergunning én een volledig gecertificeerde dienstverlening op dit gebied. Hun gevaarlijk afval depot voldoet aan alle laatste wettelijke eisen en is 100% klimaatneutraal.

Jij start als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekend voor jou dat je elke week een salaris hebt dat klopt, jaarlijkse nascholing code 95 en zijn er natuurlijk nog tal van andere opleidingen mogelijk. Je krijgt 3 enthousiaste, open contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje of wat informatie. Wij kijken ernaar uit jou als belader en toekomstig vrachtwagenchauffeur in ons team te mogen verwelkomen.

Sollicitatie

Wil jij deze kans niet missen? Laat nu direct je sollicitatie achter door te klikken op de button solliciteren. Of neem direct contact met mij op! Je kunt me bereiken op 06-83665094.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in