user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature operator in Eindhoven in 4 ploegen

Vacature Eindhoven

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Op zoek naar een nieuwe werkplek als operator in omgeving van Eindhoven? Werken in een klein en hecht team, maar wel onderdeel zijn van een grote en professionele organisatie?

Jouw werk als operator

• Je bedient, controleert en stuurt de machines bij.

• Controles doen, voordat product de productielijn ingaat en van het eindproduct neem je monsters ter controle, aan de hand van wegingen en kwaliteitsbeoordelingen.

• De productiemachines controleer en maak je met regelmaat schoon en je verhelpt storingen wanneer die zich voordoen.

• Daarnaast draag je bij aan de 5S standaarden en ken je de regels wat betreft veiligheid en netheid.

Jij als operator

Ten eerste heb je relevante werkervaring als operator. Als persoon kun je zowel in een team werken als alleen en ga je kwaliteitsbewust te werk. Je woont in de omgeving van Eindhoven en wilt ook in deze regio werken.

Wat bieden we je als operator bij dit productiebedrijf in Eindhoven?

• Salaris tussen 2100 en 2300 euro bruto per vier wekelijkse verloning

• Werk in 4 ploegendienst

• Open en informele bedrijfscultuur

• Opleiding –en ontwikkelingsmogelijkheden

• Vast dienstverband bij goed functioneren

Dit bedrijf maakt natuurlijke ingrediënten voor onder andere de voedselindustrie. Hoogwaardige kwaliteit staat hierin voorop. Op de locatie in Eindhoven werken rond de 30 man.

Enthousiast over deze baan als operator in Eindhoven? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 0413-346 300!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Vacature operator in Eindhoven in 4 ploegen
Score: 8.2
Stemmen: 42

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Eindhoven