user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Sorteermedewerker PostNL

Vacature Den Haag

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Let op:
Wij zijn opzoek naar kandidaten uit de omgeving van Den Haag, Amsterdam en Leiden. Je wordt tijdelijk ingewerkt in Amsterdam om vervolgens aan de slag te gaan in Leidschendam in het gloednieuwe pakketsorteercentrum.

Functieomschrijving:
Als sorteermedewerker help jij mee met het sorteerproces van postpakketten in het PostNL sorteercentrum in Amsterdam. Hier worden de pakketten verdeeld naar de juiste regio's zodat deze vlot in de vrachtwagens worden geladen. Het is dus belangrijk dat dit proces snel maar nauwkeurig verloopt, zodat iedereen op tijd zijn pakketje ontvangt.
Jij kunt in drie verschillende taken ingezet worden. Als aanvoerder zorg jij voor het transport van de containers met pakketten. Als opvoerder leg jij de pakketten zo efficient mogelijk op de lopende band. Als sorteerder zorg jij ervoor dat de pakketten van de lopende band af, in de container met de juiste postcode terecht komt.
Ben jij gemotiveerd om doordeweekse dagen aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat alle pakketten op tijd naar de juiste plek vervoerd worden? Reageer dan zodat je zo snel mogelijk kan beginnen!

Wat we jou bieden
- Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf
- €9,64 bruto per uur
- Prettige werktijden in tweeploegen
- Reiskostenvergoeding
- Ploegentoeslag in de avond
- Je maakt deel uit van een nieuw opgestarte pakketsorteercentrum

Wie wij zoeken
- Jij bent zeer gemotiveerd en een harde werker
- Jij bent per direct (of op korte termijn) beschikbaar
- Jij bent flexibel, nauwkeurig en fysiek fit
- Jij wilt graag doorgroeien in het bedrijf van PostNL

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande button!
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Sorteermedewerker PostNL
Score: 7.0
Stemmen: 44

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag