user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Planner

Vacature Best

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever in Best zijn wij op zoek naar twee Allround Planners. De functie is fulltime van maandag tot en met vrijdag. Bij goed functioneren krijg je een contract van het bedrijf.

De dagelijkse activiteiten van de Business Unit Inspecties van het bedrijf bestaan uit keuringen en inspecties van arbeidsmiddelen, producten, machines, liftinstallaties, speel- en attractietoestellen. Daarnaast diverse activiteiten op het gebied van CE-markering. Voor de afdeling Operations Inspecties is een vacature ontstaan voor de functie van Allround Planner (40 uur per week).

Wat zijn jouw taken bij ons?
• Het zo efficiënt en effectief mogelijk in- en omplannen van (inter-) nationale keuringen op basis van klantenspecificaties en op basis van kwalificaties en beschikbaarheid van de inspecteurs.
• Op klantvriendelijke en professionele wijze beantwoorden van vragen en verzoeken van klanten en inspecteurs.
• Verantwoordelijk voor zowel ad-hoc, korte en lange termijn planning.
• Het invoeren en beheren van de onderliggende machinegegevens in een database.
• Verzorgen en bewaken van bijkomende administratieve zaken, zoals het tijdig informeren van klanten en inspecteurs.
• Signaleert afwijkingen en knelpunten komt proactief met verbetervoorstellen.

Bovenstaande taken/verantwoordelijkheden zijn slechts een typering van de werkzaamheden en geen uitputtende opsomming.

Wat typeert jou?
• Beschikt over een HBO werk- en denkniveau (harde eis).
• Minimaal 4 jaar planningservaring met (bij voorkeur) buitendienstmedewerkers (harde eis).
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (harde eis).
• Gedegen kennis van Microsoft Office pakket en ERP systemen (harde eis).
• Woonachtig in de regio Eindhoven (maximaal 30 minuten reistijd) (harde eis).
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
• Gedegen kennis van planningssystemen.
• Beheersing van de Duitse in woord en geschrift is een pré.

Gewenste competenties
Klantgericht, integer, bij de organisatie betrokken, accuraat, stressbestendig, proactieve werkhouding, flexibel, teamspeler.

Zie jij jezelf terug in bovenstaande vacature? Reageer dan snel met een recent CV!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Best Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Best