user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Traineeship Stationsmanager

Vacature Den Haag

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij ICT Trainee?
200+ Werkgevers zoeken nu ICT Trainees

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij net afgestudeerd, gemotiveerd en op zoek naar een baan om je carrière van start te laten gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever, die over de hele wereld bekend is en ruim 100.000 werknemers heeft in 130 landen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Vanuit de organisatie zal je worden opgeleid en gecoacht, daarna ga jij te werk als Stationsmanager en krijg jij de leiding over je eigen tankstation. Verder ga je een bijdrage leveren aan projecten binnen de retailorganisatie

De eerste zes maanden zal jij een traineeship volgen, waarbij jij wordt opgeleid tot Stationsmanager. De eerste maanden ga je dus (betaald) te werk als Assistent-Stationsmanager en word jij begeleid door een aangestelde mentor. Deze mentor gaat jou alles leren wat jij moet weten en ervoor zorgen dat jij de benodigde competenties ontwikkeld die jij moet hebben om een goede Stationsmanager te worden.

Wat ga je doen?
Als Stationmanager ben jij verantwoordelijk om de operationele zaken goed te laten lopen. Jij wordt het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van het station. Verder zorg jij ervoor dat alles goed loopt en dat de gasten van het station de goede service krijgen die zij nodig hebben. Jij analyseert en ontwikkeld de competenties van jouw team en zorgt ervoor dat de gestelde doelen behaald worden. Als laatste ben jij veel bezig met meerdere Retail-projecten.

Wie ben jij?
Jij bent een ondernemend en organisatorisch talent, dat bereid is zijn handen uit zijn zak te steken en niet vies is van hard werken. Je beschikt over goede communicatieve- en sociale competenties. Verder houd je ervan om commercieel bezig te zijn en zoek je naar mogelijkheden om je team te verbeteren.
Ook heb je:
• Een HBO/WO-diploma met een pré voor retail-gerelateerde richting.
• Niet langer dan één jaar geleden je HBO/WO-diploma gehaald.
• Geen moeite met presteren onder druk en ben jij stressbestendig
• Tenminste je rijbewijs B behaald en beschik je over eigen vervoer
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Ervaring met het werken met Windows

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitstekende managersfunctie, waarbij je veel leert, jezelf kan ontwikkelen en het beste uit jezelf kan halen. Verder ga jij aan de slag bij een functie dat nooit saai zal zijn en veel verantwoordelijkheid met zich mee draagt. Verder zijn de opleidingsmogelijkheden erg groot en krijg je veel kansen om in de organisatie door te groeien, zowel nationaal als internationaal. Bij deze functie hoort natuurlijk een mooi salaris en ook zijn er erg goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De opdrachtgever waar jij voor gaat werken is werkzaam in exploratie en productie, van raffinage tot aan de verkoop van olie en aardgas.

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Tempo-Team, dan nemen wij contact met jou op. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Traineeship Stationsmanager
Score: 9.6
Stemmen: 51

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag