user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur

Vacature Den Haag

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een servicemonteur storingen. Heb je geen specifieke opleiding, maar wel altijd de ambitie gehad om in de techniek te werken? Dan is dit je kans. Zodra je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever word je intern begeleid tot allround servicemonteur. Het doel is om uiteindelijk zelfstandig op pad te gaan en allerlei verstoppingen te verhelpen bij mensen thuis.

Onze opdrachtgever is een landelijke organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van afvoerleidingen. Het is een dynamische en professionele omgeving waar klantgerichtheid centraal staat.

Wie ben jij?
- Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
- Je bent stressbestendig
- Je bent service- en klantgericht
- Je bent woonachtig in regio Den Haag
- Je bent flexibel en pro-actief
- Je hebt affiniteit met techniek
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je beschikt over rijbewijs B

Wat krijg jij van ons?
- Een informele en professionele werkomgeving
- Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid
- Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km buiten een straal van 10 km

Interesse?
Enthousiast? Dan willen wij jou graag beter leren kennen. Solliciteer vandaag nog en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Servicemonteur
Score: 9.6
Stemmen: 16

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Den Haag