user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Administratief Medewerker - Backoffice in Groningen

Vacature Groningen

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor één van de grootste pensioenuitvoerders van Nederland zijn wij op zoek naar een backoffice medewerker. Heb jij kennis van pensioenen of wil jij je verdiepen in de pensioenmaterie? En heb jij een cijfermatig inzicht? Lees dan snel verder!

Als backoffice medewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle administratieve handelingen. Je zorgt onder andere voor het vaststellen van pensioenuitkeringen en het uitvoeren van waardeoverdrachten. Ook ga je zelfstandig toekenningen en mutaties afhandelen, handmatige berekeningen maken en brieven naar klanten opstellen. Deze handelingen wijzig je snel en accuraat af. Bovendien bewaak je graag de kwaliteit van het werk van jezelf en dat van je collega's.

Voor deze functie is het belangrijk dat je kritisch bent en cijfermatig inzicht hebt. Daarnaast ben je een servicegerichte teamplayer die gaat voor het optimale resultaat. Je bent gedreven om te leren over pensioenen en durf verantwoordelijkheid te nemen.

Wat bieden wij?
- Een goed salaris van € 12,66 per uur;
- Een uitdagende en dynamische omgeving om in te werken;
- Een leuk team met enthousiaste gedreven collega¿s;
- Meer leren op het gebied van pensioenen;
- Een mooie toevoeging op jouw CV!

Wat vragen wij?
- Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (harde eis);
- Je bent 32 uren per week beschikbaar;
- Je bent enthousiast, flexibel en accuraat;
- Je hebt een cijfermatig inzicht;
- Je bent goed met geautomatiseerde systemen en het officepakket;
- Kennis van pensioenen is een pré.

Wil jij graag in je eigen ontwikkeling en in die van het bedrijf investeren? Dan zien wij graag jouw motivatie en CV tegemoet! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groningen