user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Zwembad Toezichthouder - Papendrecht

Vacature Papendrecht

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Baywatch be likes opgelet! Ben jij beschikbaar in de periode van mei t/m september? Dan is dit de uitdaging voor jou!!Wat ga je doen?
Wij zijn opzoek naar een 5-tal toezichthouders die aan de slag willen gaan bij een zwembad in Papendrecht. De belangrijkste taak is dat de aanwezige gasten veilig en zorgeloos kunnen genieten. Je deinst niet weg voor het aanspreken (uiteraard op een nette manier) op hun gedrag wanneer dit de veiligheid van hunzelf en anderen in gevaar brengt. Wondje? Geen probleem, een pleister is zo geplakt. Jij bent immers de held van het zwembad die overal een oplossing voor heeft. Geen water is voor jou te diep.Wat krijg jij?
 • Salaris conform CAO zwembaden;
 • Aantal uren in overleg;
 • Gezellige collega’s;
 • Geen dag is hetzelfde;
 • De leukste zomerbaan in de Drechtsteden.
Wie ben jij?
 • Een echte waterrat!;
 • Je staat sterk in je schoenen;
 • Flexibel inzetbaar;
 • EHBO diploma is een must;
 • In bezit van een Lifeguard diploma.
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature. Reageer dan snel of bel 078-6332521 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Zwembad Toezichthouder - Papendrecht
Score: 9.3
Stemmen: 44

Vergelijkbare vacatures voor in regio Papendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Papendrecht