+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur fulltime Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als heftruckchauffeur bij het bekendste biermerk van Nederland, Grolsch! Je krijgt een goed salaris met extra toeslagen, en misschien zelfs een vast contract. Werk in een gezellig team en geniet van de unieke sfeer tussen de bierbrouwsels. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt door vrachtwagens te laden en lossen. Veiligheid staat voorop. Met eigen vervoer kom je makkelijk op je werkplek. Plus, je kunt shoppen in de Grolsch winkel! Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Werken in het tofste bedrijf van Twente! Ja, daar waar de heerlijke koude groene knuppels vandaan komen. Kom werken als heftruckchauffeur bij Grolsch. Verdien inclusief toeslagen tot wel € 23,97 per uur tijdens jouw dienst tussen het goudgele gerstenat. Yes, een unieke werkomgeving met gegarandeerd gezelligheid!

Wat bieden wij jou
  • Lekker salaris vanaf € 15,98 per uur bij 22+
  • Winkelen in de shop van Grolsch!
  • Ploegentoeslag? YES! € 23,97 inclusief verdienen!
  • Wie weet scoor jij een #vastdienstverband. Tsjakka
  • Reiskostenvergoeding van €0,46 per kilometer!
  • Gezellige werkplek tussen de groene knuppels!
Wie ben jij

De heftruckchauffeur die echt karakter heeft. Net als Grolsch zelf natuurlijk! Verder..

  • Heb je een geldig heftruckcertificaat.
  • Heb je eigen vervoer om naar Grolsch te komen
  • Minimaal 1 jaar ervaring op de heftruck.
Wat ga je doen

Als heftruckchauffeur ga jij er natuurlijk voor zorgen dat iedereen wereldwijd kan genieten van dit heerlijke bier! Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat je de vrachtwagens vult en leeghaalt. Dit doe je op een heftruck met dubbele lepels, cool! Dankzij jullie verloopt het productieproces op rolletjes! Als heftruckchauffeur ben je natuurlijk bezig met de veiligheid van jezelf en je collega’s! Zo komen jullie veilig thuis om zelf te genieten van een lekker biertje! Je werkt in het 3 ploegen systeem. De werktijden zijn: 06.00 tot 14.00, 14.00 tot 22.00 en 22.00 tot 06.00 uur.

Waar ga je werken

In het mooie gebouw aan de A35, bij Grolsch, de tofste brouwerij van Nederland! Een leuk bedrijf waar werkplezier belangrijk is! Je werkt in een klein en gezellig team. Esther en Danique zijn je begeleiders vanuit Tempo-Team. Dus zin in een bakkie koffie? Staat altijd klaar! Als heftruckchauffeur bij Grolsch word je hier natuurlijk blij van. Weet jij precies hoe alles werkt? Onmeunig veel ervaring als heftruckchauffeur? Wie weet maak jij kans op een contract bij Grolsch! Al met al Grolsch is de plek waar jij wilt werken.

Sollicitatie

Dat jij deze baan als heftruckchauffeur ziet zitten, snap ik helemaal! Solliciteer gelijk en ik bel je binnen één dag. Eerst nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op. Via de bevestiging van jouw sollicitatie vind je een linkje waarmee je alvast een bel-afspraak inplannen! Easy!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in