+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Reachtruckchauffeur / Heftruckchauffeur Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie zorg je ervoor dat producten klaarstaan om verzonden te worden. Je werkt met een reachtruck en plaatst producten in stellingen. Dit is belangrijk, want er gaan veel dozen de deur uit. Je werkt nauwkeurig en soms in koelruimtes. Je krijgt een fulltime baan voor langere tijd. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Dit is bij een bedrijf dat hoogwaardige voedselproducten maakt en verkoopt. Ze zijn bekend door hun goede kwaliteit en groeien snel. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij zorgt dat de producten in de stelling klaar staan om verzameld te worden. In drukke tijden gaan er per dag met gemak tienduizenden dozen de deur uit! Als reachtrucker speel je hierin een zéér belangrijke rol. Je verantwoordelijkheden zijn: - Vanaf goederenontvangst plaats jij onze producten op de juiste plaatsen in de stellingen; - Jij werkt altijd strak en secuur. Collega’s kunnen er op rekenen dat jij jouw werk veilig en efficiënt uitvoert; - Je werkt af en toe in geconditioneerde ruimten (koeling en diepsvries).

Wij bieden:

Een fulltime baan voor langere tijd met uitzicht op vast bij goed functioneren.

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - Je beschikt over een geldig hef -reachtruck certificaat - Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen problemen om het team te ondersteunen bij andere magazijn werkzaamheden;
- Je bent fulltime en per direct beschikbaar;

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever ontwikkelt en brengt foodproducten van hoge kwaliteit op de markt tegen scherpe prijzen. De klant levert hoofdzakelijk aan de horecagroothandels en hebben afnemers door heel Europa. Dankzij een unieke aanpak is het bedrijf in de loop der jaren flink gegroeid en toonaangevend in de foodindustrie. Door voortdurende productinnovatie is het bedrijf in staat de kwaliteit van haar producten constant te verbeteren en heeft het meerdere succesvolle producten op de markt gezet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in