+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almelo.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Hey kampioen! Zin om je talenten te gebruiken als heftruckchauffeur bij Timberland? Geen zorgen als je geen ervaring hebt, wij leren je alles. Werk 4 of 5 dagen per week en geniet van korting op Timberland producten. Ook krijg je hulp bij je carrière en kun je smullen van eten bij foodtrucks. Klinkt goed, toch? Join the team en start binnenkort in ons distributiecentrum! Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

He, kampioen! Stop met zoeken naar een nieuwe baan en kom je stapelskills inzetten bij Timberland in Almelo. En hey, jij verdient hier tot wel €16,45 per uur. Hoppaaa! Wordt onze nieuwe heftruckchauffeur en wie weet race jij binnenkort door het vetste distributiecentrum van Twente! Geen papieren? Geen probleem, wij leiden jou binnen Timberland op!

Wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van €13,27 per uur
  • Toeslagen! In de avonden tot €16,45 per uur
  • 4 of 5 dagen aan de slag!
  • Korting! Gloednieuwe Timberlands voor een tientje
  • Loopbaanbegeleiding van onze Laimyra en Danique!
  • Foodtrucks. Jammiiieeee!
Wie ben jij

Als heftruckchauffeur ben jij natuurlijk stapel op stapelen en vind jij het niet erg om bij te springen op andere afdelingen. Verder:

  • Ben jij 4 of 5 dagen beschikbaar in 2 ploegen!
  • Heb je eigen vervoer, OV is niet haalbaar
  • Heb jij geen angst voor hoogtes, want je gaat de hoogte in bij Timberland!
Wat ga je doen

Waar je goed in bent, natuurlijk! Je werk als heftruckchauffeur kent in ieder geval genoeg afwisseling. Een doorsnee dag begin je bijvoorbeeld op inbound, waar je ervoor zorgt dat de nieuwe producten een plek in het magazijn krijgen. Nood aan de man bij picking? Geen probleem natuurlijk! Jij wisselt je werk op de heftruck gemakkelijk af en pickt de orders als een ster! Dit alles natuurlijk met een lekker muziekje op de achtergrond. Swingen met die vorken! Je werkt hier in 2 ploegen van 06:00-15:00 en 15:00-00:00.

Let op: Starten kan vanaf week 25. Even geduld nog!

Waar ga je werken

De knalgele schoenen van Timberland ken je in ieder geval al, fijn! Maar wist je ook dat Timberland graag investeert in de toekomst? Nu wel! Zo rijden er achter de schermen in het magazijn bijvoorbeeld robots rond die kratten met producten naar de orderpickers brengen. Wow! Saai is het er in ieder geval niet! Je begeleiders vanuit Tempo-Team zijn Laimyra en Danique . Zij houden wel van wat lekkers, dus kom gerust een snoepje delen. Deze meiden gaan ervoor zorgen dat jij als heftruckchauffeur niets te kort komt!

Sollicitatie

Laatste stap om deze baan te bemachtigen, solliciteren voor deze functie als heftruckchauffeur! Dit doe je via de knop. Heb je toch nog vragen? Dan geef ik je graag antwoord! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in