user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker

Vacature Honselersdijk

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werk jij graag in een hecht team? En vind je het belangrijk om goed met je collega’s overweg te kunnen? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker bij E. den Dekker. Familiebedrijf in hart en nieren, waar al je collega’s voor je klaarstaan.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag tussen de bloemen en planten. Daar word jij direct al vrolijk van, toch?! Samen met jouw polsscanner ga je aan de slag om de juiste planten te verzamelen en te verplaatsen naar de juiste kar. Bovendien houd jij je bezig met het stickeren van de bloempotten. Zodra de bestelling compleet is kan hij verzonden worden: de klant ontvangt zijn bestelling, dankzij jou, binnen 48 uur. Goed bezig!

Wat je krijgt
Als magazijnmedewerker kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, namelijk:
• €9,87 per uur.
• 8% vakantietoeslag.
• Reiskostenvergoeding.
• Doorgroeimogelijkheden in de vorm van aangeboden opleidingen.

Wie je bent
Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat bij E. den Dekker is het belangrijk dat je:
• Beschikbaar bent op dinsdag.
• Nederlands of Engels spreekt.
• Tussen de 4 en 24 uur per week beschikbaar bent.

Werken bij E. den Dekker
E. den Dekker zorgt voor de import en export van planten door heel Europa. Door middel van samenwerken en een flinke dosis positiviteit lukt het ze zelfs om dit binnen 48 uur te doen. Over een Tempo-Team gesproken! Ook lid worden van dit team, voor langere tijd aan de slag en jezelf ontwikkelen binnen het bedrijf?

Sta je al te popelen om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker? Solliciteren kan heel snel door op onderstaande knop te klikken. Je mag ons ook appen op 06-12388743, of bellen naar 088-1266911. Last but not least: stuur ons een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Honselersdijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Honselersdijk