+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Heerenberg.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Royal Fassin 's-Heerenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Altijd al gedroomd van werken in een kasteel vol snoep? In het Candy Castle van Royal Fassin pak je elke dag snoep in. Je werkt met vrolijke kleuren en zorgt dat alles er perfect uitziet. Je kunt doorgroeien en maakt kans op een vast contract. Samen met leuke collega's zorg je voor een gezellige sfeer. En niet te vergeten, je verdient een goed salaris. Klinkt dit als jouw droombaan? Reageer snel! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ooit nagedacht om in een paleis te werken? Je droom kan werkelijkheid worden!! Ga aan de slag in de Candy Castle van Royal Fassin in ‘s-Heerenberg! Als productiemedewerker ben jij onmisbaar! Dagelijks tussen bergen snoep de zakjes inpakken en checken. Klinkt toch als een droom die uitkomt?! Daarnaast lekker cashen voor een salaris dat oploopt tot €20,81 per uur! Heb ik je aandacht al? Lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris tot €20,81 per uur
  • Doorgroeien naar bijvoorbeeld operator!
  • Reiskostenvergoeding van 19 cent per km
  • Uitzicht op een vast contract
  • Kans op fulltime uren
  • De leukste collega’s #werkplezier
Wie ben jij

Als productiemedewerker weet jij van doorpakken en kun je geen moment stil staan! Daarnaast vragen wij dat:

  • Je minimaal 18 jaar bent en eigen vervoer hebt om in 's-Heerenberg te komen
  • Je de Nederlandse taal vloeiend spreekt en begrijpt
Wat ga je doen

3… 2…1… GO! De machine begint te draaien en de eerste zakjes met snoepjes komen je kant op! Rood, Oranje, Geel, Groen, Paars en Blauw. alle kleuren van de regenboog komen jouw kant op. Zwarte snoepjes, of een kapot zakje?? Oei, dat moet een productiefoutje zijn. Als productiemedewerker ontgaat jouw oog niks. Heb je het juiste aantal zakjes met al die mooie regenboogkleuren? Top, deze pak jij vervolgens in een doosje, tape erom en door! Je kunt ook op de palletiser afdeling werken. Dan begint het werken voor jou nu! Hier stapel jij de doosjes op een pallet totdat deze vol is. Insealen en het pallet is klaar om verzonden te worden. Je werkt van maandag tot vrijdag in drie ploegen. De tijden hierbij zijn: 06:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-06:00. Liever als parttimer / oproep werken? Bespreek de mogelijkheden bij je intake!

Waar ga je werken

Als productiemedewerker kom je natuurlijk te werken in het Candy Castle van Royal Fassin in ‘s-Heerenberg. In dit kasteel ruikt het elke dag lekker, aardbei, banaan, echt geen geur is te gek! Daarnaast werk je in een gezellig team waar je (zelfs buiten de pauzes om) gezellig mee kunt kletsen! Check de video hieronder voor een eerste impressie!

Sollicitatie

Heb ik de productiemedewerker in je opgewekt? Volgens mij wel! Trek je werkschoenen alvast aan en solliciteer direct! Binnen 1 werkdag zullen wij contact met je opnemen. Liever iets inplannen? Check de bevestigingsmail en plan je belafspraak in! Voor verdere vragen kun je me altijd bereiken via onderstaande gegevens! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in