user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Elektromonteur in Rotterdam

Vacature Rotterdam

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij elektromonteur?
200+ Werkgevers zoeken nu elektromonteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Heb jij een passie voor de functie van Elektromonteur in Rotterdam e.o. en ben jij ook nog eens geïnteresseerd in locomotieven? Dan past deze vacature echt bij jou! Bij deze mooie organisatie is collegialiteit belangrijk. Wil jij deel uitmaken van deze organisatie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als elektromonteur in regio Rotterdam?
• Je bent bezig met herstel en reparatie werkzaamheden van elektrische systemen en schakelkasten;
• Je analyseert storingen, treft maatregelen en rapporteert;
• Je voert werkzaamheden uit volgens de juiste werkmethoden uit
• Je gaat aan de slag met onderhoud/revisie van spoorwegmaterieel;
• Je zal actief deelnemen aan VGM instructies, verschillende opleidingen gaan volgen en aanwezig zijn bij tool box meetings.

Wie ben je als elektromonteur in Rotterdam?
• Je beschikt over een MBO niveau 3 of 4 opleiding in de elektrotechniek en een VCA certificaat;
• Hiernaast wil je jezelf verder ontwikkelen en volg je graag interne opleidingen.
• Je bent gepassioneerd als het gaat om werken aan zware en gecompliceerde elektrische installaties en machines;
• Je vindt het een uitdaging om vanaf een tekening een schakelkast in elkaar te zetten, deze daarna te installeren en te testen;
• Je werkt secuur en nauwkeuring volgens de specifieke richtlijnen.

Wat krijg je van ons als je aan de slag gaat als elektromonteur in Rotterdam?
• Een vast dienstverband;
• Een hechte club collega’s die passie hebben in hun werk;
• Een goed salaris op basis van jouw werkervaring en opleidingen, het bedrijf valt onder de cao Metaal & Techniek;
• Opleidingen te volgen zoals BVL, trein machinist en lassen;
• Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
• Een opdrachtgever die jou centraal zet en waar je jezelf kan ontwikkelen;

Interesse gewekt? Wacht dan niet en solliciteer op de vacature! Voor vragen bel ons op 010-4104477 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. o.v.v. vacaturenummer. WhatsApp kan ook naar 06-30899392.

Is dit niet de vacature die jij zoekt? Bekijk dan een van onze andere openstaande vacatures. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rotterdam