user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Logistiek medewerker

Vacature Alphen aan den Rijn

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij passie voor de horeca en wil jij flexibel aan de slag in de catering als logistiek medewerker? Dat kan nu bij een penitiaire inrichting in Alphen aan den Rijn. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Als logistiek medewerker ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je bent er namelijk verantwoordelijk voor dat iedereen voorzien is van eten en drinken.

Hoe jouw werkdag er uit ziet
Om 07.00 uur in de ochtend start je met het uitpakken van de binnengekomen bestellingen. Hierna begin je met de voorbereiding van de lunch. Dit plaats je op dienbladen en doet ze vervolgens in de karren. Na deze voorbereiding ruim je alvast de werkruimte op zodat alles weer schoon is. Zodra het lunchtijd is, breng je alle volle karren naar de afdelingen. Terwijl iedereen geniet van een broodje zorg jij er alvast voor dat alle lege dienbladen weer op de karren komt en het afgewassen wordt. Vandaag was het weer hard werken, maar met een voldaan gevoel kun jij om 14.30 uur naar huis! 

Wij bieden jou:
 • Flexibel rooster: jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent
 • Werk voor 3 tot 5 dagen per week op een vaste, bijzondere locatie 
 • Regelmatige werktijden: de diensten zijn vaak van 07.00 uur tot 14.30 uur 
 • Wekelijkse uitbetaling conform conform catering cao (bruto €10,61 per uur)
 • Uitdagende baan in de lekkerste branche van Nederland: Hospitality!
Jij hebt het:
 • Je bent flexibel ingesteld en je vindt het geen probleem om in weekenden en/of feestdagen te werken
 • Jij staat stevig in je schoenen en bent fysiek zwaar - het zijn zware diensten dus dat betekent aanpakken
 • Je bent woonachtig in Alphen a/d Rijn en kunt zelfstandig naar de locatie reizen - parkeren op het terrein is mogelijk
Need to know
Screenings
Om te kunnen werken in de PI, ga je eerst door een aantal screenings. Dit proces duurt in totaal 6 weken, in de tussentijd kun je bij ons al lekker aan de slag op andere locaties. Het is belangrijk dat jij de screenings en VOG kunt aanvragen.Werkkleding
Je werkt in jouw eigen aangeschafte kleding; een witte blouse, een zwarte pantalon en zwarte nette schoenen.Solliciteren
Je bent bijna bij de laatste stap, spannend! Zodra je jouw sollicitatie verstuurt, ontvang je een bevestigingsmail en komt je cv terecht bij recruiter Nadine. Zij neemt uiterlijk 2 dagen de tijd om je terugkoppeling te geven per mail of telefonisch. In een eventuele telefonische intake bespreekt zij met jou je wensen en ambities én uiteraard ook de vacature. Als jullie het beide helemaal zien zitten, wordt je uitgenodigd voor een kopje koffie of thee op de vestiging met één van de planners.
Neem gerust contact op met Nadine als je nog vragen hebt. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Alphen aan den Rijn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Alphen aan den Rijn