+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Operator Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m
  • 13e maand, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Ben je goed met techniek en hou je van het aansturen van productieprocessen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je werkt als Proces Operator en zorgt dat alles op de werkvloer soepel loopt. Je krijgt een goed salaris en extra geld voor werken in ploegen. Ook kun je kiezen tussen verschillende werktijden. Je leert nieuwe dingen door cursussen en maakt kans op een vast contract. Plus, je krijgt een extra maandsalaris! Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hey jij, tech-savvy en proces-minded professional! Heb jij een passie voor het beheersen van complexe productieprocessen? Ben jij de held die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt? Wil jij werken in Utrecht? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de €2300 en €3000 per maand!
  • Aantrekkelijke Ploegen toeslagen tot 30%!
  • 2,3 of 5 ploegenrooster. Jij bepaalt!
  • Cursus VCA, Heftruck bedenk het maar!
  • Ontvang een 13e maand!
  • Zicht op een vast contract!
Wie ben jij

Voldoe jij aan onderstaande checklist? Solliciteer dan direct!

  • Minimaal MBO 2 diploma in een technische richting.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken
  • Je beheerst de Nederlandse taal
Wat ga je doen

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het soepele verloop van het productieproces in Amsterdam. Je begint je dag met een teamoverleg, onder het genot van een kopje koffie of thee, waarin jullie de lopende productieorders doornemen. Hierdoor weet je precies wat er die dag moet gebeuren. Je werkt samen met andere Proces Operators om een efficiënte en foutloze productie te garanderen.

Gedurende je dienst krijg je soms te maken met storingen, maar dankzij jouw ervaring kun je die meestal zelf oplossen. Als het probleem complex is, kun je de Technische Dienst inschakelen voor ondersteuning. Aan het einde van je dienst draag je zorgvuldig alle relevante informatie over aan de volgende ploeg, zodat zij goed voorbereid zijn om hun shift te beginnen.

Met jouw scherpe oog voor detail en probleemoplossend vermogen ben je een cruciale schakel in het productieproces in Utrecht. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en bent in staat om snel te reageren op onverwachte situaties. Als deze rol bij je past, dan is deze functie iets voor jou!
Tijdens je dienst zul je af en toe te maken krijgen met storingen. Gelukkig ben jij als ervaren Proces Operator in Amsterdam volledig in staat om deze problemen zelfstandig op te lossen. Indien nodig, kun je ook de Technische Dienst inschakelen. Aan het einde van je dienst draag je zorgvuldig alles over volgende ploeg Proces Operators, zodat zij goed geïnformeerd aan hun dienst kunnen beginnen.

Waar ga je werken

Als Operator in Utrecht werk je op de plek die het beste bij je past als Operator. In dienst bent bij Tempo-Team Procestechniek, kijken we samen welk bedrijf in Utrecht dat is. Ben je klaar voor een kennismaking?

Sollicitatie

Wil je ontdekken welke kansen wij voor jou in petto hebben? Zet vandaag nog de eerste stap en solliciteer! We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten op ons kantoor in Utrecht. De koffie staat klaar! Als je eerst vragen hebt, zijn we bereikbaar op 06-13525519

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in