user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Toezichthouder Bouw

Vacature Groningen

Maandag® Assen
 • Maandag® Assen
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Kijk jij met een kritische blik naar bouwwerken? En geef jij graag advies hierover en treed jij waar nodig handhavend op? In de rol van Toezichthouder WABO ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles in het kader van de WABO. Hierbij ben jij de Toezichthouder op het gebied van bouw en brandveiligheid. Je zal klachten behandelen, illegale bouwactiviteiten signaleren, toezicht op verleende vergunningen houden en optreden in het kader van bestuursrechtelijke handhaving. Het goed kunnen communiceren is hierbij is essentieel, maar ook wordt er van je verwacht dat je stevig in je schoenen staat.

lees meer

Gestelde eisen
 • MBO/HBO- opleiding Bouwkunde
 • Ervaring als Toezichthouder of Inspecteur WABO/Bouw binnen een overheidsorganisatie
 • Pré als je beschikt over een ABW1 of ABW2 (anders gaan we bekijken of je deze bij Maandag® kan behalen)
Wij bieden je een goed salaris en een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Wil jij meer weten of je interesse kenbaar maken? Solliciteer dan direct of neem contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Arbeidsvoorwaarden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn voor een gemeente in Noord-Nederland op zoek naar een Bouwkundige professional voor 28-36 uur in de week. Door bij ons in (vaste) dienst te treden maak je deel uit van een grote groep WABO-professionals om kennis te delen en elkaar te helpen in lastige dossiers. Ook zullen er verschillende trainingen worden aangeboden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je zal in de functie van Toezichthouder WABO bij Maandag® de afwisseling van verschillende opdrachtgevers kunnen combineren met de zekerheid van een dienstverband.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 160 707
Contactpersoon Ellemijn Jonk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Toezichthouder Bouw
Score: 7.1
Stemmen: 23

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Groningen