+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundige Ouderenzorg Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.527 - € 4.275 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je ouderen met hun dagelijks leven. Je werkt in een team en doet verschillende taken, zoals zorgen dat mensen gezond blijven en samenwerken met collega's. Je werkt op verschillende plekken en voor een tijdje, meestal tussen 3 en 6 maanden. Ook als er even geen project is, krijg je toch betaald. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Misschien kun je zelfs een auto van het werk gebruiken. Dit werk is een kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als verpleegkundige binnen de ouderenzorg speel je een belangrijke rol in het dagelijks welzijn van de ouderen. Dit kan zijn op een PG- of somatiekafdeling of in de thuiszorg.

Je voert verpleegtechnische handelingen uit, observeert de gezondheid van de cliënten en rapporteert deze aan het zorgteam. Met dit zorgteam werk je ook nauw samen. Je beschikt over een dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en kennis, waardoor jij een frisse wind kan bieden binnen elk team.

Via Maandag® kun je bij verschillende zorginstellingen in de regio van Zwolle, Lelystad en Apeldoorn aan de slag. Hier ga tijdelijk aan de slag om het team een handje te helpen. De duur van het project is afhankelijk van de reden van de vacature. Het kan gaan om een zwangerschapsvervanging, vervanging vanwege langdurige ziekte of omdat er een tijdelijk personeelstekort is. Vaak duren projecten dus tussen de 3 en 6 maanden. Jij bent flexibel, kan makkelijk schakelen en gaat geen uitdaging uit de weg, dus springt zo bij waar nodig!

Wanneer er even geen project is wat bij jou past, heb jij geen stress. Jij hebt namelijk een (vast)dienstverband bij Maandag® en bent altijd verzekerd van een salaris. Dit salaris zal bepaald worden o.b.v. jou ervaring en het CAO VVT (€3.527,22 - €4.275,86). Naast een goed salaris kun je rekenen op een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer zonder limiet! Mocht je zelf geen auto hebben, kijken wij mee of er een leaseauto beschikbaar is voor jou.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4
  • minimaal 24 uur beschikbaar
  • In bezit van een rijbewijs
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundige Ouderenzorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in