user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Renovatiemetselaar / Voeger

Vacature Veldhoven

STC Groep BV
  • STC Groep BV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een renovatiemetselaar / voeger. Wij van STC Groep spreken uw taal. Al onze accountmanagers hebben ervaring in de branche, waardoor er sprake is van het begrijpen van de gevraagde eisen en een gedeelde passie voor het vak. Zo wordt u sneller begrepen als u op zoek bent naar een baan. De intercedenten spreken vol passie over uw beroep en zo maken wij de missie duidelijk en haalbaar. Wij zien graag 100% tevreden kandidaten want die zijn 200% gemotiveerd.

lees meer

Gestelde eisen Het is dan de taak van de Renovatiemetselaar/Voeger om ervoor te zorgen dat het betonelement er weer netjes uit komt te zien. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het betonelement moeten renoveren door middel van het hakken of slijpen van het betreffende element. Ook moet je voegen kunnen repareren. Het is belangrijk dat je pro- actief bent en flexibel inzetbaar. Ben jij een echte aanpakker die geen moeite heeft met zwaar fysiek werk?

Arbeidsvoorwaarden
Een zeer uitdagende functie in een gedreven organisatie waar je optimaal gebruik kunt maken van jouw competenties. Een werkomgeving, waar ruimte is voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Een no-nonsense werksfeer waar samenwerking en ontwikkeling centraal staan. Marktconform salaris en andere arbeidsvoorwaarden .

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. S.G.J. Pellen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Renovatiemetselaar / Voeger
Score: 7.2
Stemmen: 39

Vergelijkbare vacatures voor in regio Veldhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Veldhoven