user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Category Marketeer

Vacature Ede

Attract Uitzendbureau
  • Attract Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij bent in staat een eigen idee en strategie te ontwikkelen voor (nieuwe) producten, verpakkingen en positionering naar klantsegmenten. Je bent assertief en bent opgewassen tegen stress. Zelfstandig te werk gaan schrikt jou niet af en je hebt voldoende lef en drive om de doelstellingen te realiseren. Dit uiteraard samen met je collega's. Jouw goal is werken in een ambititeuze handelsorganisatie en werkzaam zijn als de spil tussen diverse afdelingen maakt voor jou het plaatje compleet.

Als Category Marketeer houdt je je onder andere bezig met; - Het ontwikkelen van Consumer Insights voor de voor jullie relevante klantsegmenten; - Het definiëren van segment specifieke positioneringen voor de producten; - Richting en inhoud geven aan de product ontwikkel strategie; - Deels zelf en deels extern ontwikkelen van communicatie materiaal; - Mede monitoren en sturen van de prestatie van het product portfolio; - Ondersteunen van verkoop bij het ontwikkelen van category plannen voor key accounts. Op dit moment richt je je binnen deze functie met name op de communicatie naar klanten en management van het portfolio. Productontwikkeling wordt gedreven door de binnenkomende vragen van klanten en het aanbod van je leveranciers. Jouw doel als Category Marketeer is het verwerven van inzicht in je consumenten. Vervolgens gebeurt er in jouw hoofd van alles, jij linkt op een succesvolle wijze de voordelen van jullie producten aan je klanten. Met als gevolg; een bedrijfsbrede en gedeelde strategie voor productontwikkeling, positionering in segmenten en communicatie naar klanten.

lees meer

Gestelde eisen - Minimaal HBO of WO opleiding relevant voor de functie;
- Minimaal 5 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in een toonaangevend FMCG bedrijf in food;
- Ruime ervaring met MS Office;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
- Woonachtig op maximaal 1 uur reistijd van Ede.

De organisatie
De meeste klanten van de organisatie zijn actief in de foodservice, speciaalzaken ambulante handel of retail brande. Met klanten in Nederland, België, Scandinavië, Duitsland en Frankrijk hebben ze een sterke positie ingenomen in de branche.

Wat bieden wij?
- Een salaris o.b.v. de kennis en ervaring die je meebrengt;
- Een uiterst succesvolle onderneming en een proffesionele organisatie om trots op te zijn;
- Een functie waarin je de spil bent tussen diverse afdelingen;
- Een afwisselende en uitdagende functie.

Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren doe je door te klikken op de sollicitatiebutton. Voor vragen over de vacature zijn wij te bereiken op 0318-613134, maar mailen kan natuurlijk ook; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Attract Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Ede