Bw-engineering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bw-engineering
  • Bw-engineering
  • Rotterdam, Zuid-Holland
Bw-engineering vacatures

BW-Engineering, dé specialist in autotechniek voor de automotive sector, is er voor automonteurs en service adviseurs in elke fase van hun carrière.

Wij zijn toegewijd aan het plaatsen van professionals in alle vakgebieden binnen de Automotive en elektro- en installatietechniek. Met ons uitgebreide netwerk en grondige kennis van de industrie, begrijpen we wat er speelt binnen de sector, welke expertise bedrijven zoeken en waar voor jou de kansen liggen.

Of je nu een monteur, werkplaatschef of vestigingsleider bent, bij ons kan je terecht. We bieden mogelijkheden voor technici op elk opleidingsniveau, van junior tot senior en van parttime tot fulltime.

Ontdek onze vacatures en zet via ons de volgende stap in jouw carrière.

Bij BW-Engineering spelen we in op de nieuwste ontwikkelingen in de automotive sector en nemen we een voortrekkersrol aan als het gaat om duurzame innovaties. Als spil in het web van de automotivesector stimuleren we ons personeel om zich voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen. Hierdoor kunnen onze technische professionals doorstromen naar nieuwe disciplines in het werkveld. Wij geloven dat het erkennen van ambitie en competenties essentieel is om mensen op de juiste functies te plaatsen.

Daarom zijn we altijd genteresseerd in jou als persoon en wat jou drijft in het uitoefenen van jouw vak. Wat kun je van ons verwachten? Wij hebben altijd aandacht voor vast werk, aangezien we weten dat technische projecten vaak op tijdelijke basis opereren. Daarom hebben we duidelijke afspraken met onze installatiebedrijven over het in dienst nemen van kandidaten.

Wij streven ernaar om de juiste werkgevers voor jou te vinden en focussen ons op aspecten die voor jou belangrijk zijn, zoals het verkrijgen van een vast contract voor een gevoel van verbondenheid en stabiliteit. We hechten waarde aan een bedrijfscultuur waar collegas als familie voelen en waar je werkt met gelijkgestemden. Een uitdagende organisatie die inhoud biedt aan jouw werk is voor ons van groot belang. We zorgen ervoor dat jouw carrièremogelijkheden en groeipad voldoende aandacht krijgen.

Andere zaken die we belangrijk vinden zijn werken dicht bij huis om reistijd nuttiger te besteden, een goede werk/prive balans omdat het leven niet alleen om werk draait, en een financieel gezonde werkgever waarbij je de komende jaren op voldoende werk kunt rekenen.

BW-Engineering heeft meer dan 10 jaar ervaring in de installatietechniek en heeft zijn sporen verdiend. Met een landelijke dekking en ruim 150 opdrachtgevers vertegenwoordigen wij onze kernwaarden. Kies voor BW-Engineering en maak van jouw passie voor autotechniek een bloeiende carrière in de automotive sector.

Chauffeur bloementransport, internationaa

Beek en Donk - MBO - Fulltime
Bw-logistics

Chauffeur internationaal

Oldenzaal - MBO - Fulltime
Bw-logistics

Chauffeur stukgoed, partijen, machines, internationaal

Krimpen aan de Lek - MBO - Fulltime
Bw-logistics

Chauffeur luchtvrachttrucking, internationaal

Leiderdorp - MBO - Fulltime
Bw-logistics

Chauffeur containertransport, internationaal ongeregeld vervoer

Alphen aan den Rijn - MBO - Fulltime
Bw-logistics
Bw-engineering vacatures

Locatie

Bw-engineering https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/667f6551511f67fc31c428cbc3529696f0c6ca55f7bdd21e.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/667f6551511f67fc31c428cbc3529696f0c6ca55f7bdd21e.jpg
3015LD Rotterdam Zuid-Holland NL