De Makelaars Rotterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Makelaars Rotterdam
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Voor ons NVM Makelaarskantoor aan de Meent 93 a in hartje centrum Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Ervaring binnen de makelaardij of een afgeronde vakopleiding is een vereiste. Wij zoeken iemand voor een Full time dienstverband.

Bij ons kantoor is dit een zeer diverse en daarom veeleisende functie. Je ondersteunt en spoort het team makelaars aan, geeft leiding aan een werkstudent of stagiair en je zorgt voor synergie tussen onze kantoren in Rotterdam en Zoetermeer. Daarnaast voer je de administratie, facturatie, agendabeheer en ben je het gezicht en eerste contact voor onze cliënten en opdrachtgevers.

De volgende kwalificaties zijn van belang:

Minimaal 2 jaar zelfstandige werkervaring op vergelijkbare positie in de makelaardij
Goed bekend met Realworks
HBO werk- en denkniveau
Afgeronde A-RMT of K-RMT opleiding (of de ambitie)
Feeling met marketing en Social Media zijn een pré
Liefde voor huizen en mensen
Dienstverlenend karakter

Wij bieden een fijne open werksfeer, bruisende werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, opleidingen en bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden.

Dus houdt je de touwtjes graag in handen en ben je in staat met een glimlach koers te houden in ons turbulente vakgebied ? Dan kom ik zeer graag op korte termijn in contact met je. Bel of mail mij op [email protected] of 06-28963212.



Locatie

De Makelaars Rotterdam
3011JG Rotterdam Zuid-Holland NL