Zorgwerk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Zorgwerk
  • Zorgwerk
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • > 250 medewerkers
Zorgwerk vacatures

Als mensen met de gezondheidszorg te maken krijgen, maakt dat altijd kwetsbaar. Of je nu zelf cliënt bent, of familie of vriend van iemand die ziek of zorgbehoevend is. Op zulke momenten willen we de best mogelijke zorg die er te vinden is. Zorgorganisaties zijn niet altijd in staat om continuteit van zorg te leveren en zij zoeken dan een helpende hand. In het land van de zorg ben je meer nodig dan waar dan ook, want elke cliënt is even belangrijk. Elke cliënt moet op tijd geholpen kunnen worden en de beste kwaliteit zorg ontvangen. Dat is waar we bij Zorgwerk in geloven en een bijdrage aan willen leveren.
Zorgwerk is de landelijke specialist voor de zorg- en welzijnssector en de kinderopvang. Wij brengen vraag en aanbod in de zorg bij elkaar. Wij helpen zorgorganisaties met het invullen van (tijdelijke) arbeidsplaatsen zodat elke cliënt de nodige zorg kan ontvangen. Wij weten daarvoor talenten aan te trekken, te ontplooien en te waarderen en ondersteunen onze uitzendkrachten optimaal, want de beste zorg begint bij de beste mensen. Beautiful people.
Zorgorganisaties die bij ons staan ingeschreven zetten hun zorgvraag uit in de vorm van diensten in onze Human Cloud, vervolgens kunnen onze medewerkers zichzelf 24/7 inplannen op deze diensten met hun eigen Zorgwerk-App, als medewerker bij Zorgwerk krijg je namelijk de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je wilt werken. Als je juist behoefte hebt aan vastigheid, hebben wij ook vacatures waarbij je voor een langere tijd bij één zorgorganisatie aan de slag kunt. Je kunt bij ons onder andere werken als verpleegkundige, verzorgende, helpende of pedagogisch medewerker. Je kunt in de thuiszorg verzorgingshuizen en ziekenhuizen aan de slag en als pedagogisch medewerker bij de BSO of kinderdagverblijven.

Huishoudelijk medewerker, Rotterdam

Rotterdam MBO 16 - 40 uur
Zorgwerk

Begeleider MBO niveau 3, Deventer

Deventer MBO Fulltime
Zorgwerk

Verzorgende 3 AG, De Bilt

De Bilt MBO Fulltime
Zorgwerk

Verpleegkundige niveau 4, Zwammerdam

Zwammerdam MBO Fulltime
Zorgwerk

Begeleider MBO niveau 4, De Glind

De Glind MBO Fulltime
Zorgwerk
Zorgwerk vacatures

Contact

Zorgwerk https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f49a76c5c1eed27bfe6b2d3efe4c9598922ca84ea4515225.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f49a76c5c1eed27bfe6b2d3efe4c9598922ca84ea4515225.png
3011TH Rotterdam Zuid-Holland NL