Zorgwerk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Zorgwerk
  • Zorgwerk
  • Rotterdam, Zuid-Holland
Zorgwerk vacatures

Als mensen met de gezondheidszorg te maken krijgen, maakt dat altijd kwetsbaar. Of je nu zelf cliënt bent, of familie of vriend van iemand die ziek of zorgbehoevend is. Op zulke momenten willen we de best mogelijke zorg die er te vinden is. Zorgorganisaties zijn niet altijd in staat om continuteit van zorg te leveren en zij zoeken dan een helpende hand. In het land van de zorg ben je meer nodig dan waar dan ook, want elke cliënt is even belangrijk. Elke cliënt moet op tijd geholpen kunnen worden en de beste kwaliteit zorg ontvangen. Dat is waar we bij Zorgwerk in geloven en een bijdrage aan willen leveren.
Zorgwerk is de landelijke specialist voor de zorg- en welzijnssector en de kinderopvang. Wij brengen vraag en aanbod in de zorg bij elkaar. Wij helpen zorgorganisaties met het invullen van (tijdelijke) arbeidsplaatsen zodat elke cliënt de nodige zorg kan ontvangen. Wij weten daarvoor talenten aan te trekken, te ontplooien en te waarderen en ondersteunen onze uitzendkrachten optimaal, want de beste zorg begint bij de beste mensen. Beautiful people.
Zorgorganisaties die bij ons staan ingeschreven zetten hun zorgvraag uit in de vorm van diensten in onze Human Cloud, vervolgens kunnen onze medewerkers zichzelf 24/7 inplannen op deze diensten met hun eigen Zorgwerk-App, als medewerker bij Zorgwerk krijg je namelijk de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je wilt werken. Als je juist behoefte hebt aan vastigheid, hebben wij ook vacatures waarbij je voor een langere tijd bij één zorgorganisatie aan de slag kunt. Je kunt bij ons onder andere werken als verpleegkundige, verzorgende, helpende of pedagogisch medewerker. Je kunt in de thuiszorg verzorgingshuizen en ziekenhuizen aan de slag en als pedagogisch medewerker bij de BSO of kinderdagverblijven.

BSO/KDV Pedagogisch Medewerker via Zorgwerk in Noord-Brabant, Brabant-Noord, Heeswijk-Dinther • o.a. Kinderen

Heeswijk-Dinther - MBO - Fulltime
Zorgwerk

BSO Pedagogisch Medewerker via Zorgwerk in Zuid-Holland, Rotterdam-Rijnmond, Den Bommel • o.a. Peuters

Den Bommel - MBO - Fulltime
Zorgwerk

BSO/KDV Pedagogisch Medewerker via Zorgwerk in Zeeland, Zeeland, Goes • o.a. Kinderen

Goes - MBO - Fulltime
Zorgwerk

BSO/KDV Pedagogisch Medewerker via Zorgwerk in Groningen, Groningen, Farmsum • o.a. Peuters

Farmsum - MBO - Fulltime
Zorgwerk

BSO/KDV/VE Pedagogisch medewerker via Zorgwerk in Zuid-Holland, Hollands Midden, Bodegraven • o.a. Peuters

Bodegraven - Fulltime
Zorgwerk
Zorgwerk vacatures

Locatie

Zorgwerk https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/92d30e46a82052e877781663f469e25d01e05ca523ba24f4fcc6b51a4a34.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/92d30e46a82052e877781663f469e25d01e05ca523ba24f4fcc6b51a4a34.png
3011TH Rotterdam Zuid-Holland NL