Dental365

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dental365
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Acute kiespijn of tandpijn? Tand afgebroken, eruit of los? Kroon uitgevallen? Zwelling, zenuwpijn, tandvleesontsteking of tand- of tandwortelabces?

Wat uw tandarts spoedgeval ook is, wij helpen u meteen! Uw spoed is onze zorg! Wij zijn 7 dagen per week 24 uur telefonisch bereikbaar.

In de regios Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, Gouda, Deventer-Apeldoorn en Ede-Wageningen waar onze klinieken zijn gevestigd, zijn er ook veel tandartspraktijken die spoeddiensten aanbieden. Toch is de snelheid waarmee we patiënten met urgente en acute spoedgevallen behandelen ongekend goed.

Dental365 Spoed Tandarts is géén reguliere tandartspraktijk, maar een team van gespecialiseerde spoed tandartsen en assistenten die dag en nacht voor u klaar staat. Het helpen van patiënten die met spoed een tandarts nodig hebben, is onze missie.

Iedereen kan terecht bij ons. Ook voor die patiënten die alleen in de avond of weekenden terecht kunnen, staan wij klaar. U hoeft niet ingeschreven te staan bij een tandarts om door ons te worden geholpen. Ook als uw tandarts het veel te druk heeft kunt u voor een spoedgeval bij ons terecht en verwijzen wij u weer terug naar uw eigen tandarts.



Locatie

Dental365
3015GD Rotterdam Zuid-Holland NL