SAA Verzekeringen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • SAA Verzekeringen
  • Rotterdam, Zuid-Holland
SAA Verzekeringen vacatures

Wij doen het samen
Samenwerking, daarmee onderscheiden wij ons al sinds 1982 als assurantietussenpersoon. Niet voor niets staat SAA voor Samenwerkende Assurantie Adviseurs. Dankzij onze servicegerichte aanpak zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke spelers in de Nederlandse assurantiemarkt. Onze zakelijke en particuliere klanten staan wij met raad én daad bij. Als SAAer kun jij daar een mooie bijdrage aan leveren!

Eigen baas

SAA is als één van de weinige assurantiekantoren in Nederland volledig onafhankelijk. Wij bepalen zelf onze koers, banken en verzekeraars hebben géén aandelen in ons bedrijf. Een onafhankelijkheidsbesef dat ook doorwerkt binnen ons bedrijf. Want als je eenmaal bij ons werkt, krijg je de kans om jouw eigen route uit te stippelen, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Natuurlijk houdt je leidinggevende vinger aan de pols hij of zij zal jou de kansen aanreiken en jouw ontwikkeling stimuleren.

Informeel en gezellig

SAA telt inmiddels zon 500 medewerkers en groeit nog steeds. Wij weten van aanpakken en gn ervoor. Toch is onze bedrijfscultuur altijd informeel en gezellig gebleven. Voor ons is maar één ding belangrijk: dat onze mensen het naar hun zin hebben. Zo organiseren wij regelmatig superleuke uitjes voor alle SAAers. Van Blijdorp by Night en Prison Escape tot de gezellige zomerse BBQ.

Groei mee met SAA
Om ons bedrijf nog even goed te typeren

Vanuit meerdere vestigingen in het land bedienen wij onze klanten. Eerlijk, verantwoord en helder.
Voor ruim 150 verschillende instellingen in de assurantiemarkt zijn wij aangesloten partner voor Nederland en het buitenland.
Iedereen kan bij ons terecht met alle mogelijke vragen op het gebied van verzekeringen, financiële dienstverlening en risico-inventarisatie.
SAA zet zich in voor verzekerden, maar houdt ook de belangen van advieskantoren en verzekeringsmaatschappijen in de gaten.

Administratief Medewerker Beurs

Rotterdam - MBO - 32 - 40 uur

Business Analist

Rotterdam - HBO - 32 - 40 uur

Functioneel Applicatiebeheerder

Rotterdam - MBO - 32 - 40 uur

Acceptant Zakelijk Varia

Rotterdam - MBO - 32 - 40 uur

Administratief medewerker Acceptatie Zakelijk

Rotterdam - MBO - 32 - 40 uur
SAA Verzekeringen vacatures

Locatie

SAA Verzekeringen
3083BD Rotterdam Zuid-Holland NL