Metacon-Next

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Metacon-Next
  • Metacon-Next
  • Moordrecht, Zuid-Holland

Metacon-Next is een toonaangevende producent en leverancier van brandwerende en inbraakwerende deuren. De deuren worden op maat gemaakt en geleverd aan onze dealers. De deuren worden door onze eigen RD afdeling ontwikkeld volgens de nieuwste normen en wensen vanuit de markt. Wij onderscheiden ons door het enorm grote gecertificeerde productassortiment. En nog steeds wordt er gemotiveerd en ambitieus gewerkt aan verdere uitbreiding.

Het pand in Moordrecht is een modern pand gelegen aan de A20. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, zowel op kantoor als in de werkplaats. Er is een goede inval van daglicht en de kantoorwerkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing.

Bij Metacon-Next werken in totaal ruim 80 mannen en vrouwen, waarvan het grootste deel in de werkplaats. De andere medewerkers werken veelal op een afdeling op kantoor, waaronder: inkoop, verkoop, werkvoorbereiding, RD, administratie of service kwaliteit.

Ervaren en gedreven Productieleider metaal omgeving Moordrecht

Moordrecht - MBO - 40 uur
Metacon-Next

Ervaren R&D Engineer metaalbranche omgeving Gouda

Moordrecht - HBO - 40 uur
Metacon-Next

Ervaren R&D Engineer metaalbranche omgeving Moordrecht

Moordrecht - HBO - 40 uur
Metacon-Next

Technische Service coördinator, probleemoplosser, metaalbranche omgeving Moordrecht Gouda

Moordrecht - MBO - 40 uur
Metacon-Next

Technisch senior Inkoper Metaalbranche in Moordrecht

Moordrecht - MBO - 40 uur
Metacon-Next


Locatie

Metacon-Next https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ffa9c0fdc75e548a8b336de7192364c40caf9554d8ed6751.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ffa9c0fdc75e548a8b336de7192364c40caf9554d8ed6751.jpg
2841MD Moordrecht Zuid-Holland NL