+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moordrecht.

Technisch senior Inkoper Metaalbranche in Moordrecht Moordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metacon-Next

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Metacon-Next is een toonaangevende producent en leverancier van brandwerende en inbraakwerende deuren. De deuren worden op maat gemaakt en geleverd aan onze dealers. De deuren worden door onze eigen R&D afdeling ontwikkeld volgens de nieuwste normen en wensen vanuit de markt. Wij onderscheiden ons door het enorm grote gecertificeerde productassortiment. En nog steeds wordt er gemotiveerd en ambitieus gewerkt aan verdere uitbreiding. Voor onze locatie in Moordrecht zijn wij op zoek naar een Senior Technisch Inkoper.

De afdeling Inkoop houdt zich bezig met het inkopen van grondstoffen, materialen, uitbesteed werk, goederen en/of diensten vanuit de voorraad- en/of orderbehoefte. De Senior Inkoper is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van het inkoopbeleid en het realiseren van de inkoopdoelstellingen. Het voeren van een proactief relatiebeheer ten opzichte van alle betrokken partijen. Communicatie en contacten met leveranciers over prijsafspraken, kwaliteit, leveringsvoorwaarden en kortingen. Intern adviseren en meedenken met collega’s over in te kopen goederen. Volgen van de markt m.b.t. ontwikkelingen op technisch, organisatorisch en juridisch gebied inzake inkoop, volgen ontwikkelingen beschikbaarheid van de materialen/leveranciers en toekomstige toepassingsgebieden. Verantwoordelijk voor een optimale voorraad, omloopsnelheid en periodieke voorraadtellingen, inclusief de verwerking van de balanstellingen. Op de afdeling Inkoop werkt tevens een Inkoper, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse bestellingen. De Senior Inkoper stuurt de Inkoper aan.

Gevraagd

Voor de functie is het belangrijk dat je:
  • Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau hebt;
  • Een relevenate opleiding hebt in een commerciele of economische richting;
  • Aantoonbare ervaring met techniek (metaal, bevestigingsmiddelen;
  • In het bezit van of bereid te behalen NEVI 1:
  • De Nederlandse taal goed beheerst, de Engelse taal is een pré;
  • Ervaring hebt in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de metaalbranche;
  • Minimaal drie jaar werkervaring binnen het vakgebied.


Aanbod

Je komt te werken in ons moderne pand gelegen aan de A20 op de afdeling Inkoop. Wij bieden een prima werkplek. Het pand beschikt over een klimaatbeheersingssysteem, er is een goede inval van daglicht en de werkplekken zijn voorzien van verstelbaar meubilair. Dit maakt dat jij jouw werk kunt doen onder ideale omstandigheden. In de kantine lunchen we met elkaar en je kunt er ook terecht voor een potje pool of tafelvoetbal en op vrijdagmiddag sluiten we daar gezellig de week af. Metacon-Next biedt naast een prima salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 40 vrije dagen, een fietsplan en veel mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, zodat we de tijd hebben elkaar te leren kennen, maar bij goed functioneren heeft Metacon-Next altijd de intentie een overeenkomst voor langere tijd met elkaar aan te gaan.

Salaris

€ 3.500 - € 5.000 p/m
Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring van de medewerker.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in