+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.

Technisch Inkoper Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Blueprint Automation

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij BluePrint Automation, een bedrijf dat verpakkingsmachines maakt, zoeken we een Technisch Inkoper. Je zorgt dat alles wat onze collega's nodig hebben om goed te werken, op tijd en voor de juiste prijs binnenkomt. Je werkt samen met een team van 3 inkopers en rapporteert aan de supply chain manager. Je krijgt de kans om zowel operationeel als tactisch in te kopen en bouwt goede relaties op met leveranciers. Je kunt ook vanuit huis werken en er zijn kansen voor internationaal reizen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ga jij ervoor zorgen dat onze collega’s bij Blueprint Automation alle benodigdheden hebben voor de juiste prijs om hun werk goed te kunnen? Kom dan bij ons werken als Technisch Inkoper!

Wat ga je doen?

Als Technisch Inkoper bij BPA ben jij de sleutel tot het goed laten verlopen van het inkoopproces en het onderhouden van de relaties met onze leveranciers. Dit doe je samen met 3 inkopers. Je rapporteert direct aan de supply chain manager.

Jouw functie bestaat uit 2 onderdelen:

  • Operationeel inkopen: Je draait operationeel mee, verwerkt orderbevestigingen en helpt in de hectiek van de dag. Je zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van acute leveringsproblemen. Je bewaakt leveringsschema's om ervoor te zorgen dat onze assemblage-activiteiten zonder vertraging kunnen plaatsvinden.
  • Tactisch inkopen: Je krijgt een aantal leveranciers onder jouw verantwoordelijkheid. Je bouwt sterke relaties op met onze leveranciers en geeft regelmatig feedback om hun presentaties op korte en langere termijn te verbeteren. Daarnaast onderhandel je scherp over offertes en streef jij naar de meest gunstige voorwaarden op het gebied van total cost of ownership. Door het bezoeken van leveranciers krijg jij diepgaand inzicht in de capaciteit en kwaliteit van de uitbesteding van inkoop. Je houdt grip op inkoopprijzen en zoekt continu naar alternatieven en benchmarkmogelijkheden om kostenefficiëntie te maximaliseren

Welke arbeidsvoorwaarden krijg je?

  • Een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring en leeftijd)
  • Een winstdelingsregeling en een pensioenregeling
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Kansen voor internationaal reizen
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, bij Blueprint wordt actief gekeken hoe we dit zo best mogelijk kunnen vormgeven
  • De mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze fitnessruimte en bedrijfsbar
  • 31 vakantiedagen waarbij je de mogelijkheid hebt om er 9 dagen per jaar bij te kopen
  • Diverse bedrijfs- en teamuitjes, waaronder een bedrijfsfeest, sportdag, BPA BBQ, Sinterklaasviering, kerstborrel en nieuwjaar lunch
Wie ben jij?
  • Je bent in het bezit van NEVI 1 of 2 of bent bereid om dit te halen
  • werkervaring binnen een inkoopfunctie in de maakindustrie
  • Een goede beheersing van de Engels taal
  • Uitgebreide kennis van Microsoft Excel/Outlook en ervaring met hedendaagse ERP-systemen
Bij wat voor een organisatie kom je te werken?

BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes.

BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%. Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines.

Wij werken samen met 380 toegewijde medewerkers. Onze bedrijfscultuur is vriendelijk, informeel en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar.


Reageren op de vacature

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Technisch Inkoper kan je contact opnemen met Thom Zoethout op 06 41 81 38 79 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in