SDVB

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SDVB
  • SDVB
  • Rotterdam, Zuid-Holland

STICHTING DE VERRE BERGEN
Stichting De Verre Bergen (SDVB) is een Rotterdamse impact investeerder die privaat geld van een Rotterdamse ondernemersfamilie investeert in ideeën die Rotterdam beter, mooier en sterker maken.
We doen dit met een zakelijke blik, grondig onderzoek en een flinke dosis lef. Omdat we onafhankelijk van donateurs en de overheid zijn, kunnen we investeren in grote oplossingen voor Rotterdamse uitdagingen. Zo kochten we 200 huizen om Syrische gezinnen te huisvesten en hebben we een basisschool opgezet. Sinds de oprichting hebben we ons voor 165 miljoen gecommitteerd aan projecten in de stad. Onze Return On Investment is sociaal rendement: impact in Rotterdam. We brengen deze impact in kaart door (effect)onderzoek en innovatieve monitoring en evaluatie.
Onze organisatie bestaat uit een team van ambitieuze mensen met een diverse achtergrond qua studie en werkervaring (o.a. consultancy, private equity, rechten). Al onze medewerkers zijn initiatiefrijk, bevlogen en streven naar een hoge standaard. We zijn een platte organisatie met een open cultuur.
We werken hard, maar er is ook veel ruimte voor plezier en ontspanning, bijvoorbeeld tijdens onze jaarlijkse trip naar de bergen, in onze eigen office gym en onze talloze team activiteiten.

De maatschappelijke vastgoed portefeuille van Stichting De Verre Bergen is aan het groeien. Daarom is SDVB op zoek naar een vastgoedbeheerder die het team op korte termijn komt versterken. Wil jij in een hecht team bijdragen aan een beter en sterker Rotterdam? Lees dan hieronder meer over de functie en wie we zoeken.



Locatie

SDVB https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b75de2dc29e34657979b88f78284eef671796641f6740afa.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b75de2dc29e34657979b88f78284eef671796641f6740afa.png
3016BB Rotterdam Zuid-Holland NL