LTB Jeans

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • LTB Jeans
  • Rotterdam, Zuid-Holland

LTB is sinds 1994 onderdeel van een wereldwijde organisatie (CAK Group opgericht in 1948) met 21 bedrijfsonderdelen. Als denimmerk is LTB momenteel een wereldwijd merk met producten die aantrekkelijk zijn voor vele doelgroepen in 71 landen. Wij bieden een rijk scala aan producten zoals shirts, rokken, jassen, broeken, jeans, sportkleding, shorts, riemen en tassen (www.ltbjeans.com) en hebben een dynamisch en creatief ontwerpteam.
Wij beschouwen LTB-liefhebbers liever als familieleden, dan gewoon als klanten of medewerkers. Vertrouwen is onze basis. Wij geloven in diversiteit en integriteit. Quality comes first: kwaliteit van onze producten, medewerkers en werkprocessen is waarmee we ons onderscheiden. Wij zijn eerlijk, betrouwbaar en oprecht; wij doen wat wij zeggen.
Bij LTB heerst er een informele werksfeer. Wat wij daaronder verstaan is een open werkomgeving waar iedereen elkaar kan aanspreken. De informele sfeer maakt dat iedereen dichtbij en bereikbaar is. We hebben een leuke mix van gedreven starters en ervaren specialisten. Iedereen bij LTB kan zichzelf zijn, dat is voor ons erg belangrijk. Er samen echt voor gaan dat is waar wij in geloven: samen vooruit.



Locatie

LTB Jeans
3047BG Rotterdam Zuid-Holland NL