Service Planet Rotterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Service Planet Rotterdam
  • Service Planet Rotterdam
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Missie
Wij helpen onze klanten in het onderhouden, afstemmen en verbeteren van informatie- en communicatieoplossingen in een connected world, waarbij gemak en betrouwbaarheid voor onze klant en hun klanten centraal staan.

Over
Service Planet is een aanbieder van dienstverlening aan consumenten. Dit doet Service Planet niet onder haar eigen naam maar als white label dienstverlener. De klanten van Service Planet voeren zelf de regie over het merk waaronder de dienstverlening wordt uitgevoerd en Service Planet zorgt voor exposure van dit merk in alle elementen van de dienstverlening.

De dienstverlening richt zich connected rondom consumenten elektronica. Dit betekent dat alle producten met elkaar verbonden zijn. Tegenwoordig kan heel veel elektronica met elkaar verbonden zijn. Van de mobiele telefoon, tablet, laptop tot de TV, desktop en router in de woning.

Service Planet gelooft dat het digitale leven van consumenten sterk afhankelijk is van de continuteit van het gebruik van deze verbonden elektronica. Geen Internet omdat de router niet werkt of een scriptie die verloren lijkt te gaan op een defecte harde schijf. Service Planet heeft drie afdelingen die gezamelijk oplossingen bieden om zo snel mogelijk weer de draad op te pakken.

Innovatie, kwaliteit, integriteit, focus en loyaliteit, dat zijn de kernwaarden van Service Planet. Niet zomaar loze woorden maar kernwaarden waar we bij Service Planet mee aan de slag gaan. De Rotterdamse niet lullen maar poetsen mentaliteit hoort ook bij de jonge en gedreven club mensen die Service Planet maken. Iedere dag weer!



Locatie

Service Planet Rotterdam https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5aa1df4e4a2c51eae776e9db88b5de957cb8c2175309d86b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5aa1df4e4a2c51eae776e9db88b5de957cb8c2175309d86b.png
3047AS Rotterdam Zuid-Holland NL