Ampliar

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ampliar
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Ampliar is een landelijke organisatie die bedrijven ondersteunt met de invulling van Social Return en al ruim 23 jaar actief is in diverse branches, waaronder Zorg, Bouw Infra, GWW en Verkeersregeling.

Wij creëren arbeidsplaatsen voor werkzoekenden die door de gemeente van hun woonplaats of door het UWV worden aangemeld. Werkzoekenden kunnen onder andere aan de slag binnen de bouwnijverheid, de grond- water- en wegenbouw, de groenvoorziening, de thuiszorg of in de functie van beroepsmatig verkeersregelaar.

Wij zijn een praktisch ingestelde organisatie; onze cultuur kenmerkt zich door opgestroopte mouwen en dito werkwijze. Onze kracht is jarenlange kennis op het gebied van SROI en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ampliar is aangesloten bij de NBBU, is VCU- en NEN4400-01 en is PSO30+ ABW gecertificeerd.

Iedere regio heeft bij ons zijn eigen vaste contactpersoon, waardoor de regionale kennis van SROI optimaal blijft en de lijnen kort. Ampliar heeft een nauw samenwerkingsverband met zon 30 gemeenten, waaronder de G4, en met UWV Werkbedrijf.

Onze hoofdvestiging is in Rotterdam. De overige regios zijn Brabant Limburg, Rijnmond, Haaglanden Zeeland, Noord-Holland Utrecht en Noord-Oost Nederland. In alle regios onderhouden wij intensief contract met bouwbedrijven en zorginstellingen om alle vraagstukken met betrekking tot Social Return te ondersteunen en op te lossen.



Locatie

Ampliar
3063CA Rotterdam Zuid-Holland NL