Mountain Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mountain Recruitment
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Mountain recruitment is een Werving Selectie bureau gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van Finance Payroll professionals. Met onze expertises van de markt en harde werkethiek, gaan we daadwerkelijk door bergen heen om jou te helpen!

Wij doen niet aan uitzenden en korte periodes werken. Wij geloven absoluut aan vastigheid en doorgroeien. Je kan van ons zekerheid verwachten waarin jij gegarandeerd kan werken voor een vast periode! Een kans om binnen een bedrijf als persoon te kunnen doorgroeien.

Wij zijn geen dozenschuivers of CV-schieters maar leveren echt maatwerk, wij luisteren 100% naar de wensen behoeften van de kandidaat en vertalen dit naar de praktijk. Wij geloven in een langdurige samenwerking en geen zogenoemde snelle plaatsing. Wij werken niet met producten maar met mensen!

Door middel van vele jaren recruitment ervaring zijn wij bekwaam om kandidaten echt te adviseren, begeleiden en de juiste richting op te sturen, ook al is dit niet altijd in ons eigen voordeel.

Naar onze mening ligt de kunst van het recruitment vak dan ook bij het echt kunnen luisteren, begrijpen en verplaatsen in de kandidaat. Geen snelle babbel / mooie salespitches en loze beloftes, maar een plek waar jij als kandidaat je op je gemak voelt, begrepen gehoord wordt en voor lange termijn aan de slag kan.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.



Locatie

Mountain Recruitment
3013AK Rotterdam Zuid-Holland NL