CRS Engineering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CRS Engineering
  • CRS Engineering
  • Rotterdam, Zuid-Holland
CRS Engineering vacatures

Welkom bij CRS Engineering
Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich toelegt op het verbinden van getalenteerde ingenieurs en technische professionals met uitzonderlijke carrièremogelijkheden. Bij CRS Engineering begrijpen we de cruciale rol die ingenieurs spelen bij het stimuleren van technologische vooruitgang en het vormgeven van de toekomst.
Onze missie is het overbruggen van de kloof tussen technisch talent en organisaties die op zoek zijn naar hun expertise. We streven ernaar de go-to-partner te zijn voor zowel ingenieurs als bedrijven.

Wij doen niet aan uitzenden en korte periodes werken. Wij geloven absoluut aan vastigheid en doorgroeien. Je kan van ons zekerheid verwachten waarin jij gegarandeerd kan werken voor een vaste periode! Een kans om binnen een bedrijf als persoon te kunnen doorgroeien.
Als gespecialiseerd werving en selectie bureau richten wij ons uitsluitend op de technische branche. We hebben sterke kennis van het technische landschap ontwikkeld, waardoor we bekwame professionals effectief kunnen matchen met de juiste bedrijven en projecten. Onze expertise omvat een breed scala aan technische disciplines, inclusief maar niet beperkt tot sales engineering, software engineering, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en meer.

Automonteur (dagdienst)

Beverwijk - MBO - 40 uur
CRS Engineering

Onderhoudsmonteur - Installatietechniek

Beverwijk - MBO - 40 uur
CRS Engineering

(Leerling) Onderhoudsmonteur - Automatisering in 5-Ploegenrooster

Waddinxveen - MBO - 40 uur
CRS Engineering

Storingsmonteur (ABB & Robotica)

Gouda - MBO - 40 uur
CRS Engineering

Elektrotechnisch Onderhoudsmonteur - Verpakkingsindustrie

Waddinxveen - MBO - 40 uur
CRS Engineering
CRS Engineering vacatures

Locatie

CRS Engineering https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7afbb55154ff803e25c5bc6e142dcb8967f869737e23dca5.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7afbb55154ff803e25c5bc6e142dcb8967f869737e23dca5.png
3013AK Rotterdam Zuid-Holland NL