M.A. Hussain

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • M.A. Hussain
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Op zoek naar een goede en flexibele baan met veel zelfstandigheid en afwisseling? Kom werken als PostNL koerier in booming Rotterdam-Zuid!

Benieuwd naar de job en hoe een typische werkdag eruitziet? Lees vooral verder!

Wij zijn het transportbedrijf M.A. Hussain en wij rijden sinds 2009 als koeriers voor PostNL in Rotterdam-Zuid. Het werk van een bezorger van pakketten voor PostNL is een dynamische job en geen dag is hetzelfde, dat maakt deze baan zo tof!

Wij beginnen samen op een vaste tijd in de late ochtend met inladen en beginnen van daaruit met onze dag. Je deelt zelf je tijdvak in, dus veel zelfstandigheid en flexibiliteit zal van je worden gevraagd. De ene dag ben je namelijk eerder klaar, de volgende dag wat later. Je zal op een fulltime basis werken als koerier, dus dat is maandag tot en met de zaterdag voor ons. Vervolgens rij je naar de wijk en begin je daar met het bezorgen van de pakketten, deze route rij je zelfstandig. Maar, je komt in een topteam terecht dat er staat voor elkaar.
Top toch?

Verder zoeken wij een nieuwe collega;
- die in het bezit is van rijbewijs B en rijervaring heeft met geschakelde voertuigen
- die voor langere tijd minimaal 5-6 dagen per week beschikbaar is
- die een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) kan aanvragen

Is dit de job voor jou en wil je meer weten? Connect ons voor al je vragen en het solliciteren en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!



Locatie

M.A. Hussain
3072WR Rotterdam Zuid-Holland NL