CupXchange

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • CupXchange
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Commercieel Planner
Rotterdam
Verbaas je je wel eens over de hoeveelheid wegwerpbekers die we met zn allen gebruiken? Dat kan anders. Dat dachten wij nou ook. CupXchange is een full-service concept voor herbruikbare, koffiebekers. Wij brengen, halen en wassen bekers en zorgen er zo voor dat onze klanten zorgeloos koffie blijven drinken! Steeds meer bedrijven sluiten zich aan. En daarom hebben we jou nodig!
Wat ga je doen?
Simpel gezegd, als commercieel planner word je de spin in het web bij CupXchange:
Je houdt de demand planning van onze klanten up-to-date op basis van hun actuele behoeften
Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het plannen van onze waslocaties
Je zet het transportplan op en stuurt de klantenleveringen op een dagelijkse basis aan
Wie zoeken wij?
Het belangrijkste is: iemand die samen met ons wil groeien. CupXchange zit in de scale-up fase. Dat is heel leuk en dynamisch, maar daar moet je wel van houden. Geen dag is hetzelfde! Als persoon zoeken wij iemand met relevante ervaring, die het leuk vindt om constant intern en ook met klanten te schakelen en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel dat jouw klanten altijd optimaal bediend worden! Je kunt prima overweg met IT tools (zoals bv. Excel), bent analytisch goed onderlegd, een uitstekende communicator en teamspeler en minimaal 32 uur per week beschikbaar.
Wat bieden wij?
Een mooie kans om in te stappen in een leuke organisatie waarin we samenwerken aan een wereld met minder wegwerpplastic. We zijn professioneel, informeel en no-nonsense en willen flinke stappen zetten. Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Natuurlijk kan je rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, ook afhankelijk van je ervaring en achtergrond.
Over ons bedrijf
CupXchange is een onderdeel van Bioodi, een leverancier van biobased en gerecyclede verpakkingen en disposables. We bestaan al meer dan 10 jaar en Rotterdam is onze thuishaven.
Solliciteren of meer weten?
We horen graag van je! Stuur je reactie naar [email protected]



Locatie

CupXchange
3011LL Rotterdam Zuid-Holland NL