Stichting Ontmoetingscentrum Prinsenhof

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Stichting Ontmoetingscentrum Prinsenhof
  • Stichting Ontmoetingscentrum Prinsenhof
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Stichting Ontmoetingscentrum Prinsenhof, ontstaan in 2007, bestaat uit het Huis van de Wijk Prinsenland (gesubsidieerd door de Gemeente Rotterdam) en het Grand Café (geheel los van subsidie). Het ontmoetingscentrum fungeert als centrale spil in de wijk. Prinsenhof faciliteert en organiseert, samen met haar (sociale) partners/ welzijnsaanbieders en vrijwilligers, activiteiten en ondersteuning door en voor bewoners van de wijk.
In de afgelopen jaren is de focus op ouderen (55+) en mensen met een (verstandelijke) beperking uitgebreid naar kwetsbare wijkbewoners in de breedste zin van het woord. Het ontmoetingscentrum brengt (sociale) dienstverlening, (zinvolle) dagbesteding en vrijwilligerswerk samen. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 115 vrijwilligers, 2 sociaal beheerders en 3 bestuursleden.
Ons Grand Café is veel meer dan een plek waar je alleen koffie drinkt of met elkaar luncht. Het Grand Café is het gezellige hart van ons ontmoetingscentrum waar iedereen zich thuis mag voelen. Een plek waar elkaar ontmoeten, verbinden en ontwikkelen centraal staan.
Binnen het Grand Café werken wij samen met Pameijer en bieden wij mensen met een (arbeids-) beperking de kans om zich te ontwikkelen en een sociaal gewaardeerde rol te vervullen.

Allround medewerker keuken in Rotterdam

Rotterdam - LBO/VMBO - 20 - 40 uur
Stichting Ontmoetingscentrum Prinsenhof


Locatie

Stichting Ontmoetingscentrum Prinsenhof https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/42baa2d11baeccdefd148ad6aaccb72595a3eb2765b79341.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/42baa2d11baeccdefd148ad6aaccb72595a3eb2765b79341.png
3066BH Rotterdam Zuid-Holland NL