KWH

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • KWH
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Het DNA van KWH
Meten is weten. En weten is verbeteren. Dat vinden de 150 woningcorporaties die lid zijn van KWH. Onze actieve, energieke vereniging bouwt aan een klantgerichte samenwerking met in totaal 150.000 huurders die bij onze corporaties een woning huren. Of beter gezegd: een thuis.
Huurders van een KWH-corporatie moeten zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Hoe we dat bereiken? Door samen met die huurders onderzoek te doen naar wat ze nodig hebben. Onderzoek waarin we moeilijke vragen zeker niet uit de weg gaan.
De grensverleggende kennis uit die onderzoeken en de manier waarop we samen met de corporaties meteen aan de slag gaan met die kennis, vormen het DNA van KWH.

Werken bij KWH is werken bij een organisatie die echt iets bijdraagt aan de maatschappij, door woningcorporaties en daarmee hun huurders vooruit te helpen. Je werkt bij ons met 20 enthousiaste, ervaren en gepassioneerde collegas die graag met je samenwerken. We werken hard, maar houden ook van een gezellig uitje. Zo gaan we regelmatig borrelen of bowlen, of we leven ons uit tijdens een padel-clinic.

Senior Adviseur 32-36 uur

Rotterdam - HBO - 40 uur

Medior onderzoeker omgeving Rotterdam (32 uur)

Rotterdam - Universiteit - 32 - 40 uur

Ervaren Facilitator voor het begeleiden van workshops en bijeenkomsten (32 uur)

Rotterdam - HBO - 32 - 40 uur

Wil jij onze leden én hun huurders raken? Dan ben jij onze nieuwe communicatieadviseur!

Rotterdam - HBO - 32 - 40 uur


Locatie

KWH
3024BK Rotterdam Zuid-Holland NL