Vesters Consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vesters Consultancy
  • Vesters Consultancy
  • Oss, Noord-Brabant

Ik ben Erwin Vesters, en ik breng meer dan 33 jaar ervaring mee in HR, uitzendwezen, management, financiën en operations. Mijn HR-reis begon aan de Hogeschool Eindhoven, waar mijn liefde voor HRM ontstond. Later verdiepte ik mijn kennis met een studie in Bedrijfskunde, waardoor mijn inzicht in strategisch management en bedrijfsvoering groeide. Mijn diverse werkervaring geeft me een brede kijk, waarmee ik met competentie en slimme oplossingen verschillende uitdagingen kan aanpakken.

Bij Vesters Consultancy vormen mijn persoonlijke kernwaarden - competitief, creatief, energiek, resultaatgericht, weetgierig, betrouwbaar, direct en eerlijk - de basis van onze aanpak om bedrijven te begeleiden bij elk aspect van het HR-proces.

​Wij staan klaar om u te ondersteunen met onze diensten, gebaseerd op deze principes. Of het nu gaat om werving en selectie, begeleiding bij veranderingsprocessen of andere HR-gerelateerde zaken, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw behoeften.

Voorman Kunstgraslegger

Oss - Geen opleiding vereist - 40 uur
Vesters Consultancy


Locatie

Vesters Consultancy https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e2f6ab4a3a85bb2d47dcaf89ddd3d999853c60156b7ab2bb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e2f6ab4a3a85bb2d47dcaf89ddd3d999853c60156b7ab2bb.png
5347HE Oss Noord-Brabant NL