+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Voorman Kunstgraslegger Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vesters Consultancy

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de rol van Voorman Kunstgraslegger bij ons bedrijf leid je het team dat kunstgras installeert. Je werk is belangrijk: je zorgt dat alles goed voorbereid is, het kunstgras netjes geplaatst wordt en dat het werk op tijd af is. Je werkt met een team en helpt hen om goed werk te leveren. Je bent ook het contact met klanten. Dit werk is perfect voor jou als je van buiten werken houdt en graag in een team werkt. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Voorman Kunstgraslegger speel je een essentiële rol in het team van Grass4fields. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de installatie van kunstgras op sportvelden en andere locaties. Je taken omvatten het zorgvuldig voorbereiden van de ondergrond en het deskundig plaatsen en uitrollen van grote rollen kunstgras, die met precisie worden verlijmd op de ondergrond.
Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig instrooien van het kunstgras met infill, volgens de vastgestelde specificaties en met grote aandacht voor detail. Je zorgt ervoor dat elke stap van het installatieproces voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat projecten tijdig worden voltooid binnen de gestelde deadlines.

Als voorman geef je leiding aan het team van kunstgrasleggers, waarbij je hen motiveert, instrueert en begeleidt om samen een uitmuntend eindresultaat te bereiken. Je bent een belangrijke schakel in het team en fungeert als aanspreekpunt voor zowel collega's als klanten.


Gevraagd

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw fysieke kracht en liefde voor buitenwerk samenkomen? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde teamspeler met een flexibele instelling en een rijbewijs B, die graag de handen uit de mouwen steekt. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige resultaten bij het installeren van kunstgras op sportvelden. Jouw vermogen om goed samen te werken en jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn essentieel voor het succes van de projecten van Grass4fields.


Aanbod

Voor onze opdrachtgever Grass4fields, zijn wij op zoek naar een:

Voorman Kunstgraslegger

Wat biedt Grass4fields:
  • Competitief salaris: Een marktconform salaris, waarbij de inschaling afhankelijk is van je kennis en ervaring. Het salaris ligt tussen € 2.400,00 en € 2.800,00 op basis van een fulltime werkweek van 40 uur.
  • Flexibele werktijden: De werktijden variëren per dag vanwege de verschillende omvang van de projecten, maar gemiddeld werk je 40 uur per week.
  • Doorgroeimogelijkheden: Grass4fields stimuleert persoonlijke ontwikkeling en bieden mogelijkheden voor groei binnen het bedrijf.
  • Samenwerken in een hecht team: Je maakt deel uit van een klein team waarbinnen een sterke onderlinge betrokkenheid heerst. Samen streven ze naar het behalen van de beste resultaten.
  • Fulltime contract: Je krijgt een contract voor 40 uur per week (fulltime), met de mogelijkheid tot een vast dienstverband in de toekomst.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast een marktconform salaris bieden we vakantiegeld, een pensioenregeling en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ben jij de gedreven Voorman Kunstgraslegger die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . We kijken ernaar uit om van je te horen!


Uren

40 uur
Flexibele uten per dag

Bedrijfsomschrijving

Grass4fields is een familiebedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardig kunstgras voor sportvelden door het hele land. Grass4fields streeft naar langdurige relaties met hun klanten, gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en uitmuntendheid in service.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in