Hollands Wol Collectief

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hollands Wol Collectief
  • Hollands Wol Collectief
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Wij Zijn Hollands Wol Collectief
Het Hollands Wol Collectief biedt halffabrikaten van schapenwol aan als basis voor hoogwaardige interieurproducten: van meubel- en kussenvulling tot akoestisch vilt en bekleding. Hiermee creëert het bedrijf een lokaal en duurzaam alternatief voor synthetische vezels. Door de wolketen als geheel te zien en de wol meervoudig te verwaarden tot verschillende hoogwaardige producten krijgt schapenwol weer een plek in de Nederlandse economie. De onderneming werkt volgens de principes van de circulaire economie: de wol is te herleiden tot de bron, afval wordt voorkomen en iedereen krijgt een eerlijke prijs. Naast de verwerking van schapenwol richt het Hollands Wol Collectief zich op onderzoek naar unieke eigenschappen van schapenwol om zo de beste match te maken tussen de grondstof en toepassing op industriële schaal.

Hoe we werken
Na de gezamenlijke dagstart gaan we aan de slag om de wolketen lokaal en vooral duurzaam op te zetten. We zijn de schakel tussen boeren en ontwerpers, dus de ene dag sta je tussen de schapen en weer een andere dag sta je op een beurs om architecten de unieke eigenschappen van wol uit te leggen, al blijft er natuurlijk een groot deel kantoorwerk over. We hebben kantoorruimte in de Kroon in Rotterdam, waar veel andere inspirerende ondernemers werken. Met onze missie en plannen kijken we weliswaar ver in de toekomst, op korte termijn kan het snel veranderen wat er allemaal staat te gebeuren. Het is dus fijn als je om kan gaan met snelle verandering en praktisch kan inspelen op wat er nodig is.

Verkoopmedewerker binnendienst bij circulair bedrijf Rotterdam

Rotterdam - MBO - 20 - 40 uur
Hollands Wol Collectief


Locatie

Hollands Wol Collectief https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6d4c1bd590c2950f868fdcb18a9320001cb791bc74611c57.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6d4c1bd590c2950f868fdcb18a9320001cb791bc74611c57.png
3024EE Rotterdam Zuid-Holland NL