Refood,

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Refood,
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Zoek je een afwisselende baan als Chauffeur in de omgeving Rotterdam? Waar je mooie routes rijdt, elke dag weer bijtijds thuis bent? Dan is ReFood het juiste bedrijf voor jou! We zoeken per direct een;

Chauffeur B C of CE

Wat doet ReFood?

Dagelijks blijven er bij veel bedrijven en met name in de horeca veel voedselresten over. ReFood stelt praktische rolcontainers ter beschikking om deze voedselresten in te zamelen en wisselt de containers zo vaak als de klant wenst. De voedselresten worden vervolgens door ReFood in eigen biogasinstallaties omgezet in duurzame energie en bemesting voor landerijen.

Vanaf een vestiging in de regio Rotterdam, zijn wij opzoek naar een Chauffeur B of C om ons team te versterken.

Wat zijn de werkzaamheden van een Chauffeur bij ReFood?

De dag begint s ochtends vroeg in de regio Rotterdam waar de routelijst al klaarligt. Je vertrekt met de bakwagen die volgeladen is met rolcontainers (120 en 240 liter). Je gaat naar de verschillende klanten (vooral horeca en met bedrijfskantines) op de route om de containers om te wisselen. Bij terugkomst op de vestiging ga je de bakwagen uitladen en opnieuw inladen voor de volgende werkdag.

Jouw routes bevinden zich voornamelijk in het gebied West-Nederland waardoor je verschillende mooie routes gaat rijden en ook klantcontact hebt. Het kan ook voorkomen dat je een enkele keer naar het Oosten of Zuiden moet rijden. Maar je komt elke dag thuis! Als je alle klanten langs bent geweest en helemaal vol bent geladen rijd je terug naar de vestiging. Omdat hygiëne heel belangrijk voor ons is, zorg je aan het einde van de dag dat de vrachtwagen op en top schoon is en dan zit de dag er alweer op!

Dit breng jij mee voor deze functie

Ervaring als Chauffeur
C of CE Rijbewijs
Fysiek werk vind jij geen enkel probleem
Voldoende beheersing van de Nederlandse taal
Flexibiliteit in je rooster
Klantvriendelijk
Houd je van het werken bij een kleiner bedrijf waar je geen nummer bent? En waar je mooie en afwisselende routes rijdt dwars door in de regio Rotterdam? Dan past deze functie zeker bij je!

Wat hebben we te bieden

Je werkt maandag t/m vrijdag en bent s middags op tijd weer thuis.
Je werkt bij een groeiend bedrijf met grote ambities
Markconform salaris afhankelijk van ervaring.
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden!! Zoals 27 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, pensioenopbouw, arbeidsongeschiktheidsverzekering en als je 1 jaar in dienst bent kun je gebruik maken van ons fietsplan.
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Chauffeur C (regio Rotterdam)

Rotterdam - MBO - 40 uur


Locatie

Refood,
3029BR Rotterdam Zuid-Holland NL