ASTOR Uitzendbureau

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ASTOR Uitzendbureau
  • ASTOR Uitzendbureau
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Astor Uitzendbureau B.V. is een betrouwbare zakenpartner.


Wij ontmoeten snel en efficiënt competente en gemotiveerde medewerkers die direct aan de slag kunnen.

Astor is flexibel en betrouwbaar in het organiseren van zijn werkschema. Regelmatig passen wij het benodigde aantal medewerkers aan - meerwerk/overwerk.

Wij zijn een team van professionals die de capaciteiten en ervaring hebben in het selecteren van de juiste mensen. Wij vinden vertrouwen en een goede relatie met onze medewerkers belangrijk.

Wij streven ernaar om hen alle hulp te bieden die ze nodig hebben bij alle aspecten van het leven en werken in Nederland.

Wij adviseren en matchen medewerkers aan functies op basis van onze aanleg en capaciteiten, zodat wij medewerkers kunnen leveren die aansluiten bij uw wensen.

Wij streven ernaar een navelstreng op te bouwen tussen onze medewerkers en onze zakenpartners.

Bij Astor Uitzendbureau B.V. Wij geloven in de kracht van samenwerking en daarom stemmen wij onze dienstverlening af op de wensen van onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op en wij gebruiken onze huidige kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u lid wordt.

Zzp-bestellen

Rotterdam - MBO - 6 - 40 uur
ASTOR Uitzendbureau


Locatie

ASTOR Uitzendbureau https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d438cd21cac4e36beb81dd45e97264b99615ed41fdea643f.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d438cd21cac4e36beb81dd45e97264b99615ed41fdea643f.jpg
3028SG Rotterdam Zuid-Holland NL