Norit Activated Carbon

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Norit Activated Carbon
  • Zaandam, Noord-Holland

Norit heeft een geschiedenis van 100 jaar in het innoveren en ontwikkelen van actieve kool voor diverse toepassingen. Wij helpen bedrijven, gemeente en eindgebruikers te genieten van schonere en veiligere productie. Een divers aanbod van onze producten zuivert, ontkleurd of dienst als katalysator in industriële processen.



Norit Activated Carbon is er trots op een toonaangevende wereldwijde leverancier van actieve kooloplossingen te zijn, maar onze ambitie eindigt hier niet. Wij streven ernaar om onze aanwezigheid in verschillende landen te vergroten en te versterken.



In Nederland heeft Norit twee productiefaciliteiten in Zaandam en Klazienaveen, en één bedrijfs- en RD-centrum in Amersfoort. Hier produceren we actieve kool van verschillende kwaliteiten voor farmaceutische, cosmetische, voedsel-, gas-, vloeistof- en andere toepassingen. We delen een reeks waarden die ons verenigen, zoals veiligheid en focus op mensen, passie voor innovatie en gerichte groei, evenals continue verbetering. Wij werken als één team van collegas en gedragen ons alsof wij de eigenaren van het bedrijf zijn. Wij heten mensen die deze waarden delen van harte welkom om zich bij ons bedrijf aan te sluiten en Norit te helpen te versterken als een geavanceerde wereldspeler.

Process Operator

Klazienaveen - MBO - 40 uur


Locatie

Norit Activated Carbon
1506PW Zaandam Noord-Holland NL