dierenopvang

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • dierenopvang
  • Nieuwegein, Utrecht

Welkom bij onze kleinschalige dierenopvang, waar liefde voor dieren en gemeenschapszin samenkomen! Bij onze opvang staat de zorg en rehabilitatie van boerderijdieren centraal. We streven ernaar om een veilige haven te bieden voor deze dieren, waar ze kunnen herstellen en gedijen.

Onze missie gaat verder dan alleen het bieden van onderdak aan dieren in nood. We zijn ook een educatieve hub voor de gemeenschap, waar gezinnen samen kunnen komen om meer te leren over het verzorgen en respecteren van dieren. Kinderen worden aangemoedigd om deel te nemen aan de dagelijkse zorgtaken, waardoor ze een dieper begrip ontwikkelen voor het welzijn van dieren.

Hoewel we een eenvoudig terrein hebben zonder stromend water of elektriciteit, laten we ons niet beperken. Alles wat we doen, van het bouwen van verblijven tot het verzorgen van de dieren, wordt met de hand gedaan. Deze hands-on aanpak geeft ons werk een persoonlijk tintje en versterkt de band tussen mens en dier.

Onze stichting heeft voornamelijk paarden, die elk een uniek verhaal en achtergrond hebben. Door de jaren heen hebben we onze opvang gestaag laten groeien en hebben we talloze dieren kunnen helpen. We zijn trots op de vooruitgang die we hebben geboekt en zijn dankbaar voor de steun van onze gemeenschap.

Of je nu een dier in nood wilt helpen, meer wilt leren over dierenverzorging of gewoon wat tijd wilt doorbrengen in de natuur, je bent altijd welkom bij onze dierenopvang. Samen maken we een verschil in het leven van dieren en mensen!

Bestuursleden gezocht voor groeiende dierenopvang!

Nieuwegein - Geen opleiding vereist - 10 - 40 uur


Locatie

dierenopvang
3438PG Nieuwegein Utrecht NL