+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Bestuursleden gezocht voor groeiende dierenopvang! Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

dierenopvang

Gevraagd

  • 10 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan

Vacatureomschrijving

Vacature: Bestuursleden gezocht voor groeiende dierenopvang!

Over ons:
Wij zijn een kleinschalige dierenopvang die zich inzet voor de zorg en rehabilitatie van boerderijdieren. Gelegen in een landelijke omgeving, bieden wij niet alleen een veilige haven voor dieren in nood, maar fungeren we ook als een educatief centrum voor de gemeenschap. Onze stichting heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot de behoefte aan nieuwe bestuursleden om ons team te versterken.

Functieomschrijving:
Als bestuurslid speel je een cruciale rol in het besturen en beheren van onze dierenopvang. Je taken omvatten onder meer:

1. Vrijwilligers aansturen: Coördineren en leiden van ons team van vrijwilligers, die een essentiële rol spelen in de dagelijkse gang van zaken binnen de opvang. Dit omvat het werven, trainen en motiveren van vrijwilligers, en het toewijzen van taken en verantwoordelijkheden.

2. Fondsenwerving: Ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om fondsen te werven voor onze opvang. Dit kan onder meer het organiseren van evenementen, het schrijven van subsidieaanvragen, het benaderen van donateurs en het opzetten van online crowdfundingcampagnes omvatten.

3. Monitoren van dierenwelzijn: Zorgen voor het welzijn en de gezondheid van de dieren die bij ons verblijven. Dit omvat het coördineren van veterinaire zorg, het opstellen en handhaven van dierenwelzijnsnormen en -protocollen, en het waarborgen van een veilige en comfortabele omgeving voor alle dieren.

4. Vertegenwoordiging van de opvang: Fungeren als ambassadeur van onze opvang naar de gemeenschap toe. Dit omvat het bevorderen van bewustwording over onze missie en activiteiten, het onderhouden van relaties met lokale belanghebbenden en partners, en het vertegenwoordigen van de opvang bij evenementen en bijeenkomsten.

Profiel van de kandidaat:
We zijn op zoek naar enthousiaste individuen die zich willen inzetten voor het welzijn van dieren en gemeenschapsbetrokkenheid. Het ideale bestuurslid heeft:

- Affiniteit met dierenwelzijn en ervaring in de zorg voor boerderijdieren is een pluspunt.
- Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te delegeren, motiveren en inspireren.
- Ervaring met fondsenwerving en/of marketing is gewenst, maar niet verplicht.
- Een proactieve en resultaatgerichte houding, met het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken.
- Bereidheid om zich op vrijwillige basis in te zetten voor de opvang, met een flexibele tijdsbesteding.

Wat bieden wij:
Als bestuurslid maak je deel uit van een gepassioneerd en toegewijd team dat zich inzet voor een nobel doel. Je krijgt de kans om waardevolle ervaring op te doen in non-profitbestuur en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze opvang. Bovendien bieden we een inspirerende en stimulerende werkomgeving, waar je kunt samenwerken met gelijkgestemde individuen en je persoonlijke en professionele vaardigheden kunt ontwikkelen.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende en lonende rol als bestuurslid van onze dierenopvang, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar [contactgegevens]. We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in ons team!

Salaris

op vrijwillige basis
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in