Mike Den Hollander Transport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Mike Den Hollander Transport
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Introductie
Ben je een ervaren chauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de Chauffeur C(E) waar Mike den Hollander Transport in Rotterdam naar op zoek is!

Organisatie omschrijving
Mike den Hollander Transport is uw betrouwbare logistieke partner voor al uw zendingen binnen Nederland en vele Europese bestemmingen. Daarnaast houden zij zich bezig met verhuizingen binnen Nederland of naar andere delen van Europa. Het team van Mike den Hollander Transport is betrouwbaar, gemotiveerd en zorgvuldig. Dit zijn eigenschappen waar zij als bedrijf veel waarde aan hechten en waar zij al 15 jaar om bekend staan.

Functie
Jij bent het visitekaartje van Mike den Hollander Transport. Hoofdzakelijk houd jij je bezig met het transport van stukgoed op pallets, je hebt hierbij een pompwagen tot je beschikking. Het is zowel mogelijk om dagritten als wel nachtritten te rijden, afhankelijk van het werk variëren de starttijden. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en juist afleveren van de goederen en de daarbij behorende administratieve handelingen. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit ritten in het binnenland of uit ritten op Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk. Overnachtingen in het buitenland kunnen hierdoor voorkomen.

Functie eisen
Het rijbewijs C of CE met een geldige code 95;
Verklaring VOG;
Een flexibele instelling en je kan goed zelfstandig werken;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Kennis van vracht documenten.
Aanbod
Een tijdelijk contract (32 uur, overuren worden uitbetaald) dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Chauffeur CE

Rotterdam - MBO - 40 uur


Locatie

Mike Den Hollander Transport
3044GA Rotterdam Zuid-Holland NL