Global Bridal House

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Global Bridal House
  • Global Bridal House
  • Oldenzaal, Overijssel

Welkom bij het Global Bridal House. Stap binnen in een magische wereld waar we gespecialiseerd zijn in het leveren van prachtige bruidsjurken aan bruidswinkels over de hele wereld en ervoor zorgen dat bruiden zich echt mooi voelen op hun speciale dag.

Bij Global Bridal House (GBH) zijn we er trots op dat we een fusie zijn van individuele bedrijven, die elk dezelfde onwrikbare normen voor kwaliteit en service handhaven. Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal en Randy Fenoli Bridal verenigen zich naadloos onder de vlag van GBH.

Integriteit, uitmuntendheid en innovatie vormen de kern van onze activiteiten. Wij geloven in sterke partnerschappen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en transparantie. We richten ons niet alleen op kwaliteitsproducten; we geven ook prioriteit aan uitstekende klantenservice en het opbouwen van sterke zakelijke relaties.

Onze visie bij GBH is om de belangrijkste leverancier van uitzonderlijke bruidsjurken te zijn, die wereldwijd de norm zet voor bruidsmode. In de veranderende wereld van bruiloften is GBH toegewijd aan het maken van speciale herinneringen voor bruiden en het helpen van onze partners om succesvol te zijn.

Ervaren klantenservice medewerker in de regio Oldenzaal

Oldenzaal - MBO - 24 - 40 uur
Global Bridal House


Locatie

Global Bridal House https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/36b8a8be70cdd7ecb4f4fd2ec4a6e9fa5d8a7f4e30152c20e6dcdc3989b9.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/36b8a8be70cdd7ecb4f4fd2ec4a6e9fa5d8a7f4e30152c20e6dcdc3989b9.png
Oldenzaal Overijssel NL