Dynamic Total Event Solutions

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dynamic Total Event Solutions
  • Dynamic Total Event Solutions
  • Enschede, Overijssel

Bedrijfsomschrijving: D-Tes Facilitaire Dienst en Verkeersregelaars

D-Tes Facilitaire Dienst en Verkeersregelaars is een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van hoogwaardige facilitaire diensten en professionele verkeersregelaars voor diverse evenementen en projecten.

Onze facilitaire diensten omvatten een breed scala aan services, waaronder schoonmaak, beveiliging, catering, en meer. Wij streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen door maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke wensen en eisen. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te ondersteunen en te zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw evenement of project.

Daarnaast beschikken wij over een team van gecertificeerde en goed getrainde verkeersregelaars die zorgen voor een veilige en soepele verkeersafwikkeling op verschillende locaties. Of het nu gaat om het regelen van verkeer tijdens grote evenementen, bouwprojecten, of andere situaties waar verkeersbeheer vereist is, onze verkeersregelaars staan garant voor professionaliteit en efficiëntie.

Bij D-Tes streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige diensten, het bieden van uitzonderlijke klantenservice en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Wij geloven in langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds respect.

Schoonmakers Evenementen

Enschede - Geen opleiding vereist - 8 - 40 uur
Dynamic Total Event Solutions


Locatie

Dynamic Total Event Solutions https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/66227ced7953f0fba7f3d4d5249db348ffa41fd0dc97df25e8110a6155b2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/66227ced7953f0fba7f3d4d5249db348ffa41fd0dc97df25e8110a6155b2.jpg
Enschede Overijssel NL